reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
Dziewczyny śliczne wszystkue brzuszki

Ermilka - na zdjęciu przodem faktycznie się wydaje że brzuszek nisko ale bokiem już nie.

Madziolina- super zgrabna jesteś i brzusio taki w sam raz.

A oto dzisiejszy Tłusto-czwartkowy pączuś:
Zobacz załącznik 612738Zobacz załącznik 612739

śliczny brzusio bardzo zgrabniusi :-)

Ola żaden pączuś, sexi mama ;)

jak wszystkie wrzucają to ja też ;) to my dzisiaj :)
Zobacz załącznik 612740Zobacz załącznik 612741Zobacz załącznik 612742

ale śliczna piłeczka :-)

Piękne macie brzucholki dziewczyny. Niby mamy zbliżone terminy porodu, a kazy jest inny. I wydaje mi się, ze mój w porówaniu do waszych to jednak ciągle jest mniejszy.

A oto i moje plusy: + 11 kg na wadze, + 33 cm w tali i + 4 cm w udach

Zobacz załącznik 612755Zobacz załącznik 612756

Dla porównania wrzuciłam też zdjęcie w ubraniu, bo dzisiaj usłyszałam tekst "Ocho, to w wakacje zostanie Pani mamą?"

O rety ale z Ciebie chudzinka i jaki malutki zgrabniutki brzusio :-) i gdzie to 11 kg :szok:

Pierwsze sprzed 2 tygodni. ;-)

Drugie dziś - wg 1. USG 33t5d, a wg OM 34t6d. ;-)

Zobacz załącznik 612701Zobacz załącznik 612702

Superrr brzusio i widać różnicę :-)

Zobacz załącznik 612707Zobacz załącznik 612708Zobacz załącznik 612709

33 tydz.1d. Kurcze, bokiem jeszcze jakoś jak się odchylę wyglądam ale przodem to mam wrażenie że mały jest bardzo nisko. Oby jeszcze w brzuszku chciał posiedzieć.
Agutka, no widać zmianę, rośnie bencolek.
Dziewczynki, wczoraj była mobilizacja, wrzucać foty:laugh2:

śliczny brzucholek :-)

Ale malutki brzucholek :-) ale śliczny jak każdej z dziewczyn :-)

A jeszcze nie dawno bylo.... bo u mnie to wcale nie widac :-D
Ja jeszcze na sesje ciazowa dostalam zaproszenie, takze jak wyjdzie ladnie to sie pochwale ;-)

Niunia koniecznie się chwal się fotkami jak tylko będziesz miała :-) ja też się pochwalę jak tylko dostanę obrobione fotki z sesji brzuszkowej :-)

Ja sie troche boje takiej sesji bo to moja pierwsza I jakos sie sobie nie podobam w tej ciazy ale z racji tego ze moj ma pod koniec marca urodziny to pomyslalam ze to bedzie fajny pomysl na prezent ale zobaczymy co tam dziewczyny wymysla :-)

Tyle nowych fot! Każdy brzuchacz inny ale wszystkie piękne :-) Ośmieliłyście mnie i postanowiłam zadebiutować, późno ale co tam ;-)

brzuchol.jpg Sierść też się domaga uwagi :sorry: brzuchol_1.jpg

niunia12a pozwolę sobie na dwa zdania do Ciebie :happy: Nie stresuj się sesją zdjęciową, dobry fotograf rozładuje napięcie, zadba o przyjemną atmosferę i będzie wiedział jak Cię pokazać abyś sama sobie się podobała. Nastaw się pozytywnie, zaufaj i baw się a efekty będą Cię cieszyć! Trzymam kciuki!

P.s. Straszne z Was laski... wrrr!

Załączniki

• brzuchol.jpg
    brzuchol.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 156
  • brzuchol_1.jpg
    brzuchol_1.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 147
Ostatnia edycja:
Niunia, myśmy właśnie wrócili z sesji i wcześniej też się stresowałam, może na 3-4 pierwszych zdjęciach było to jeszcze widać, a potem śladu nie zostało z tego stresu:) a też się czuję niezgrabnie plus zawsze na zdjęciach wychodzi mi durna mina :-D

reklama
Do góry