reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
Dziewczyny śliczne wszystkue brzuszki

Ermilka - na zdjęciu przodem faktycznie się wydaje że brzuszek nisko ale bokiem już nie.

Madziolina- super zgrabna jesteś i brzusio taki w sam raz.

A oto dzisiejszy Tłusto-czwartkowy pączuś:
Zobacz załącznik 612738Zobacz załącznik 612739

śliczny brzusio bardzo zgrabniusi :-)

Ola żaden pączuś, sexi mama ;)

jak wszystkie wrzucają to ja też ;) to my dzisiaj :)
Zobacz załącznik 612740Zobacz załącznik 612741Zobacz załącznik 612742

ale śliczna piłeczka :-)

Piękne macie brzucholki dziewczyny. Niby mamy zbliżone terminy porodu, a kazy jest inny. I wydaje mi się, ze mój w porówaniu do waszych to jednak ciągle jest mniejszy.

A oto i moje plusy: + 11 kg na wadze, + 33 cm w tali i + 4 cm w udach

Zobacz załącznik 612755Zobacz załącznik 612756

Dla porównania wrzuciłam też zdjęcie w ubraniu, bo dzisiaj usłyszałam tekst "Ocho, to w wakacje zostanie Pani mamą?"

O rety ale z Ciebie chudzinka i jaki malutki zgrabniutki brzusio :-) i gdzie to 11 kg :szok:

Pierwsze sprzed 2 tygodni. ;-)

Drugie dziś - wg 1. USG 33t5d, a wg OM 34t6d. ;-)

Zobacz załącznik 612701Zobacz załącznik 612702

Superrr brzusio i widać różnicę :-)

Zobacz załącznik 612707Zobacz załącznik 612708Zobacz załącznik 612709

33 tydz.1d. Kurcze, bokiem jeszcze jakoś jak się odchylę wyglądam ale przodem to mam wrażenie że mały jest bardzo nisko. Oby jeszcze w brzuszku chciał posiedzieć.
Agutka, no widać zmianę, rośnie bencolek.
Dziewczynki, wczoraj była mobilizacja, wrzucać foty:laugh2:

śliczny brzucholek :-)

Ale malutki brzucholek :-) ale śliczny jak każdej z dziewczyn :-)

A jeszcze nie dawno bylo.... bo u mnie to wcale nie widac :-D
Ja jeszcze na sesje ciazowa dostalam zaproszenie, takze jak wyjdzie ladnie to sie pochwale ;-)

Niunia koniecznie się chwal się fotkami jak tylko będziesz miała :-) ja też się pochwalę jak tylko dostanę obrobione fotki z sesji brzuszkowej :-)

Ja sie troche boje takiej sesji bo to moja pierwsza I jakos sie sobie nie podobam w tej ciazy ale z racji tego ze moj ma pod koniec marca urodziny to pomyslalam ze to bedzie fajny pomysl na prezent ale zobaczymy co tam dziewczyny wymysla :-)

Tyle nowych fot! Każdy brzuchacz inny ale wszystkie piękne :-) Ośmieliłyście mnie i postanowiłam zadebiutować, późno ale co tam ;-)

brzuchol.jpg Sierść też się domaga uwagi :sorry: brzuchol_1.jpg

niunia12a pozwolę sobie na dwa zdania do Ciebie :happy: Nie stresuj się sesją zdjęciową, dobry fotograf rozładuje napięcie, zadba o przyjemną atmosferę i będzie wiedział jak Cię pokazać abyś sama sobie się podobała. Nastaw się pozytywnie, zaufaj i baw się a efekty będą Cię cieszyć! Trzymam kciuki!

P.s. Straszne z Was laski... wrrr!

Załączniki

• brzuchol.jpg
    brzuchol.jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 160
  • brzuchol_1.jpg
    brzuchol_1.jpg
    16,4 KB · Wyświetleń: 153
Ostatnia edycja:
Niunia, myśmy właśnie wrócili z sesji i wcześniej też się stresowałam, może na 3-4 pierwszych zdjęciach było to jeszcze widać, a potem śladu nie zostało z tego stresu:) a też się czuję niezgrabnie plus zawsze na zdjęciach wychodzi mi durna mina :-D

reklama
Do góry