reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Dziewczynki- wszystkie macie piękne brzuchalki. Ja tu już wchodzić nie będę. Nie gniewajcie się ale mimo, że wszystko skończyło się dobrze to mam jakiś taki żal i smutek w sobie, że Lusia musiała już wyjść i przejść przez to, przez co przeszła. Na razie nie mogę na brzuszki patrzeć, bo chce mi się wyć z rozpaczy do księżyca

reklama
Dziewczyny - wszystkie brzuszki piękne jak wielkanocne pisanki, a każdy zarazem wyjątkowy:-) Troszkę wam ich zazdroszczę, i oczywiście gdybym miała wybór to dalej bym chciała mieć Emmę w środku bzebzola, ale wam niech się nie śpieszy, bo jesteście wszystkie zgrabne i piękne ciężarówki, więc mimo wszystkich niewygód cieszcie się każdym dniem z brzuszkiem:tak:

Piękne macie brzucholki dziewczyny. Niby mamy zbliżone terminy porodu, a kazy jest inny. I wydaje mi się, ze mój w porówaniu do waszych to jednak ciągle jest mniejszy.

A oto i moje plusy: + 11 kg na wadze, + 33 cm w tali i + 4 cm w udach

Zobacz załącznik 612755Zobacz załącznik 612756

Dla porównania wrzuciłam też zdjęcie w ubraniu, bo dzisiaj usłyszałam tekst "Ocho, to w wakacje zostanie Pani mamą?"

Ty szczuplaku! no masz brzuszek jak w 25 tyg! gdzie Ty miescisz te kilogramy?

Piękne brzuszki dziewczyny!!!!!
Agunia Ty to masz mniejszy brzuszek bo bardzo szczuplutka jesteś!!!!!!
Ja jak patrzę na moje zdjęcie z pierwszej strony tego wątku to aż uwierzyć nie mogę że byłam taka szczupła! A teraz co???? No zobaczcie same. Zdjęcie z wczoraj czyli 32t5d
Zobacz załącznik 612762

No brzusio pokazny, faktycznie jestesmy w podobnym czasie, a kazdy brzuch inny! wszystkie piekne!

Oj odstaje odstaje. W poprzedniej ciąży miałam inny ten brzuch. Też niby nie jakiś ogromny i bardzo gruba nie byłam ale inaczej się rozkładał. A teraz mam wrażenie że taka piłka do przodu mi wystrzeliła co średnio wygodne jest. No ale nie narzekam. W sumie lubię ten swój brzuszek :-)

reklama
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa, ale ciąża rządzi się swoimi prawami i tu i ówdzie ciałka przybyło o czym świadczą dodatkowe centymetry i rozstępy na boczkach, więc patrze na wasze komentarze z przymrużeniem oka.

Marcia bardzo mi się podoba Twój brzuch. Wystrzelił Ci do przodu i aż by się chciało nacisnąć na pępek żeby zrobił wielkie bum :-)

A tak swoją drogą to przestańcie narzekać, bo wszystkie wyglądacie świetnie w ciąży. Ciekawe jak to jest, że kwietniówki tak dobrze się prezentują?

Do góry