reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Dziewczynki- wszystkie macie piękne brzuchalki. Ja tu już wchodzić nie będę. Nie gniewajcie się ale mimo, że wszystko skończyło się dobrze to mam jakiś taki żal i smutek w sobie, że Lusia musiała już wyjść i przejść przez to, przez co przeszła. Na razie nie mogę na brzuszki patrzeć, bo chce mi się wyć z rozpaczy do księżyca

reklama
Dziewczyny - wszystkie brzuszki piękne jak wielkanocne pisanki, a każdy zarazem wyjątkowy:-) Troszkę wam ich zazdroszczę, i oczywiście gdybym miała wybór to dalej bym chciała mieć Emmę w środku bzebzola, ale wam niech się nie śpieszy, bo jesteście wszystkie zgrabne i piękne ciężarówki, więc mimo wszystkich niewygód cieszcie się każdym dniem z brzuszkiem:tak:

Piękne macie brzucholki dziewczyny. Niby mamy zbliżone terminy porodu, a kazy jest inny. I wydaje mi się, ze mój w porówaniu do waszych to jednak ciągle jest mniejszy.

A oto i moje plusy: + 11 kg na wadze, + 33 cm w tali i + 4 cm w udach

Zobacz załącznik 612755Zobacz załącznik 612756

Dla porównania wrzuciłam też zdjęcie w ubraniu, bo dzisiaj usłyszałam tekst "Ocho, to w wakacje zostanie Pani mamą?"

Ty szczuplaku! no masz brzuszek jak w 25 tyg! gdzie Ty miescisz te kilogramy?

Piękne brzuszki dziewczyny!!!!!
Agunia Ty to masz mniejszy brzuszek bo bardzo szczuplutka jesteś!!!!!!
Ja jak patrzę na moje zdjęcie z pierwszej strony tego wątku to aż uwierzyć nie mogę że byłam taka szczupła! A teraz co???? No zobaczcie same. Zdjęcie z wczoraj czyli 32t5d
Zobacz załącznik 612762

No brzusio pokazny, faktycznie jestesmy w podobnym czasie, a kazdy brzuch inny! wszystkie piekne!

Oj odstaje odstaje. W poprzedniej ciąży miałam inny ten brzuch. Też niby nie jakiś ogromny i bardzo gruba nie byłam ale inaczej się rozkładał. A teraz mam wrażenie że taka piłka do przodu mi wystrzeliła co średnio wygodne jest. No ale nie narzekam. W sumie lubię ten swój brzuszek :-)

reklama
Dziewczyny dziękuję za miłe słowa, ale ciąża rządzi się swoimi prawami i tu i ówdzie ciałka przybyło o czym świadczą dodatkowe centymetry i rozstępy na boczkach, więc patrze na wasze komentarze z przymrużeniem oka.

Marcia bardzo mi się podoba Twój brzuch. Wystrzelił Ci do przodu i aż by się chciało nacisnąć na pępek żeby zrobił wielkie bum :-)

A tak swoją drogą to przestańcie narzekać, bo wszystkie wyglądacie świetnie w ciąży. Ciekawe jak to jest, że kwietniówki tak dobrze się prezentują?

Do góry