reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Ja sie troche boje takiej sesji bo to moja pierwsza I jakos sie sobie nie podobam w tej ciazy ale z racji tego ze moj ma pod koniec marca urodziny to pomyslalam ze to bedzie fajny pomysl na prezent ale zobaczymy co tam dziewczyny wymysla :-)

Niunia ja też się stresuję co to tam wyszło na tych zdjęciach :-) no ale jak by nie było chociaż jedno powinno być śliczne hihi :-) na pewno będą SUPER :-)
Tyle nowych fot! Każdy brzuchacz inny ale wszystkie piękne :-) Ośmieliłyście mnie i postanowiłam zadebiutować, późno ale co tam ;-)

Zobacz załącznik 612836 Sierść też się domaga uwagi :sorry: Zobacz załącznik 612837

niunia12a pozwolę sobie na dwa zdania do Ciebie :happy: Nie stresuj się sesją zdjęciową, dobry fotograf rozładuje napięcie, zadba o przyjemną atmosferę i będzie wiedział jak Cię pokazać abyś sama sobie się podobała. Nastaw się pozytywnie, zaufaj i baw się a efekty będą Cię cieszyć! Trzymam kciuki!

P.s. Straszne z Was laski... wrrr!

Super fotka i śliczny wystający brzusio :-)

Niunia, myśmy właśnie wrócili z sesji i wcześniej też się stresowałam, może na 3-4 pierwszych zdjęciach było to jeszcze widać, a potem śladu nie zostało z tego stresu:) a też się czuję niezgrabnie plus zawsze na zdjęciach wychodzi mi durna mina :-D

Patusia to czekamy na fotki :-)

reklama
an-fotografia, śliczny brzuszek, i fajnie ci pępek wywaliło:-) i od razu widać, że zdjęcia robi profesjonalista. Ja mam fajną lustrzankę ale od 2 lat nie mam czasu żeby się zagłębić w jej funkcję i zdjęcia robię na automacie zazwyczaj

brzuś.jpg
My w miesiąc urośliśmy aż tyle :)

Załączniki

• brzuś.jpg
    brzuś.jpg
    39,4 KB · Wyświetleń: 104
Ja też się zdecydowałam na debiut ;-) i po dwóch dniach w końcu doszłam jak dodać zdjęcie na telefonie... ale obrócić już nie potrafię - ogólnie ciężka sprawa ;-)

A tak poza tym to jak Anfotografia pisała - każdy inny a wszystkie piękne :-)

Załączniki

• 1393656989187.jpg
    1393656989187.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 102
  • 1393657117919.jpg
    1393657117919.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 100
reklama
Do góry