Evelinkaaa
Fanka BB :)
Ja sie troche boje takiej sesji bo to moja pierwsza I jakos sie sobie nie podobam w tej ciazy ale z racji tego ze moj ma pod koniec marca urodziny to pomyslalam ze to bedzie fajny pomysl na prezent ale zobaczymy co tam dziewczyny wymysla :-)
Niunia ja też się stresuję co to tam wyszło na tych zdjęciach :-) no ale jak by nie było chociaż jedno powinno być śliczne hihi :-) na pewno będą SUPER :-)
Tyle nowych fot! Każdy brzuchacz inny ale wszystkie piękne :-) Ośmieliłyście mnie i postanowiłam zadebiutować, późno ale co tam ;-)
Zobacz załącznik 612836 Sierść też się domaga uwagi Zobacz załącznik 612837
niunia12a pozwolę sobie na dwa zdania do Ciebie Nie stresuj się sesją zdjęciową, dobry fotograf rozładuje napięcie, zadba o przyjemną atmosferę i będzie wiedział jak Cię pokazać abyś sama sobie się podobała. Nastaw się pozytywnie, zaufaj i baw się a efekty będą Cię cieszyć! Trzymam kciuki!
P.s. Straszne z Was laski... wrrr!
Super fotka i śliczny wystający brzusio :-)
Niunia, myśmy właśnie wrócili z sesji i wcześniej też się stresowałam, może na 3-4 pierwszych zdjęciach było to jeszcze widać, a potem śladu nie zostało z tego stresu a też się czuję niezgrabnie plus zawsze na zdjęciach wychodzi mi durna mina
Patusia to czekamy na fotki :-)