reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Jouluatto pewnie to zależy ale mój mąż bardzo delikatnie myje mi tą głowe ale kilka wskazówek i coraz lepiej mu to idzie:))) Nawet mu mówię żeby mocniej mnie czasami podrapał bo nie lubię takiego delikatnego myziania:)) Myślę że warto spróbować:)))

reklama
Ja przez 2 tyg miałam okazję korzystać tylko z wanny i szczerze mówiąc - tragedia... Tak więc przeprosiłam się z prysznicem i nie mam problemu. Co prawda golenie wszelakich partii poniżej pasa uskuteczniam w wannie bo jest to niezbyt wygodne pod prysznicem.

ja na szczeście daję jeszcze radę, ale włosy myję codziennie i nie zastanawiałam się nad tym jak to będę robic z większym brzuchem ale chyba niestety też na stojąco bo też tak nie lubię ale mam prysznic więc nie ma innej opcji..

Dziewczyny ja powoli szykuje sie na wizytę. Czytałam Wasze posty dotyczące mycia głowy i golenia...i....pomyślałam sobie"hmm jak to dobrze, że ani z jednym ani z drugim nie mam problemu" i poszłam sie kąpać.
Wiecie co?? Mam problem z goleniem hahahhahahaha nawet lusterkiem się już wspomagałam hahhahahahah:-D

ja też mam problem z goleniem (a z Kajem do końca nie było problemów) i myciem głowy (przez skurcze)
Dołączam do was i łączę się w bólu :(

Co do golenia to nogi jeszcze jakoś ogarniam, ale z górną częścią już trochę ciężej ;-)
Mamy i wannę i prysznic, jednak ja mam bardzo długie włosy (do pasa) i u mnie tylko opcja z myciem na stojąco.

O widzę że nie tylko ja mam problem :-D dzisiaj przed wizytą uskuteczniałam i golenie i mycie głowy i wiecie co? Włosy sprawiają więcej trudności jak golenie a to dlatego że myję pochylona nad brodzikiem a nie potrafię dobrze ich umyć na stojąco. Ciekawe jak to będzie później :-D
Kroczek zazdroszczę męża ;-) muszę to mojemu powiedzieć, chyba szybciej by mnie do fryzjera odstawił niż sam się zabrał za mycie:-D.

hehe dziewczynki z goleniem to i ja mam mega problem...az boje sie co bedzie potem:)

sprobuje wstawić zdjęcia mojego bebzunola :) - pierwszy raz wrzucam fotki na forum:)

2013-12-12-1432.jpg2013-12-12-1434.jpg

HAHA nawet w przypadku brzuszków zdjęcia "en face" są niekorzystne hehe

Załączniki

• 2013-12-12-1432.jpg
    2013-12-12-1432.jpg
    9,4 KB · Wyświetleń: 96
  • 2013-12-12-1434.jpg
    2013-12-12-1434.jpg
    8,2 KB · Wyświetleń: 103
reklama
Do góry