reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Jouluatto nie zauważyłam żeby było ich mniej albo wolniej rosły a mam dokładnie tak samo, że skóra jasna a włosy wszędzie ciemne poza głową :p ale ciężarne miewają problemy ze wzrokiem :p tylko nie wiem czy Ty czy ja :p oczywiście żartuję.

a to my dzisiaj :) IMG_1179.jpg

Załączniki

• IMG_1179.jpg
    IMG_1179.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 145
reklama
Marteczka piekny brzuszek! :)

Moj ostatnio wprawdzie nie swedzi ale skora jest tak nieprzyjemnie napieta wiec sie co chwila czyms smaruje ;) Czesto tez jest taka rozowawa na brzuchu jakbym dopiero z zimnej wody wyszla.

A propos golenia, Wam tez jakos mniej futerko rosnie w ciazy? Ja mam bardzo jasna karnacje i czarne wloski na ciele wiec normalnie dwoch dni bez golarki nie moglam wytrzymac, a teraz jakos 5-7 dni bez bolu idzie na siebie patrzec ;) Wiec albo mniej rosnie albo mi sie wzrok pogorszyl ;)

no ja niestety tak nie mam ale miałam w którejś ciąży, chyba z Jonaszem :)

Jouluatto nie zauważyłam żeby było ich mniej albo wolniej rosły a mam dokładnie tak samo, że skóra jasna a włosy wszędzie ciemne poza głową :p ale ciężarne miewają problemy ze wzrokiem :p tylko nie wiem czy Ty czy ja :p oczywiście żartuję.

a to my dzisiaj :) Zobacz załącznik 598834

Nooo jaki brzuś pokaźny :)

Napatrzyłam się na Wasze brzucholki i wstawiam moje 10kilo+ ;-) w ubranku i bez :-p

IMG_2409.JPGIMG_2414.JPG

Załączniki

• IMG_2409.JPG
    IMG_2409.JPG
    35,4 KB · Wyświetleń: 145
  • IMG_2414.JPG
    IMG_2414.JPG
    34,2 KB · Wyświetleń: 164
reklama
Kobietki to wiedzą jak pocieszyć :) mały chyba właśnie jakieś salta w brzuniu robi i tak jak Kuba jest po prawej stronie.
Dzisiaj jak mnie kopnął w pęcherz to ledwo do łazienki zdążyłam :-D

Do góry