reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
Obiecane zdjęcie słonia.....mój synio troszkę szalał z kredkami...Zobacz załącznik 598326
Jutro wrzucę coś bardziej normalnego.... :-D
No i gdzie jest słonik, gdzie??
:-(
Obiecany był i nie ma :-:)-D ;-)
Śliczny brzuszek a artysta rewelacyjny :-)

Madziolina, Ewelinkaaa, Kroczek_k, - cudne brzuszki!!!

Kroczek_k - pamiętaj, że ponoć ostatni będą pierwszymi ;-) :-D

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny :) :) :)

Kroczek, u Ciebie brzuszek zapowiada sie na bardzo ksztaltny :)

Smieszne ze takie duze sa roznice pomiedzy brzuszkami w zblizonym wieku ciazy. Ciekawe jak to sie bedzie rozwijalo dalej :)

Dziewczyny super są te nasze brzucholki :tak:
ale mi na przykład coraz ciężej jest zapanować nad goleniem i nóg i wyżej ;-) kurcze w domu miałam wannę i lepiej było się ogarnąć a teraz tylko prysznic i jak się za długo schylam to zaraz mnie brzuch boli. A jak u Was w temacie maszynkowym?

Anacona, ja mam wanne i tez mi ciezko...
Golenie jeszcze jako tako, ale mycie glowy (mam dlugie wlosy) to juz meczarnia... Ostatnio najczesciej jezdze w tym celu do rodzicow ktorzy maja wanne z siedziskiem i tam jakos daje rade ;)

Ostatnia edycja:
Ja tez z golebiem jakos daje rade, chociaz wyzej to juz troche na czuja :-) a mam wanne. Gorzej jest z glowa jesli chce ja umyc osobno a nie przy okazji kapieli bo wtedy nachylam sie nad wanna. Wczoraj myslalam ze nie dam rady jej umyc bo mnie zaraz skurcze macicy lapaly :-( i brzuch bolal.

Ojjjj,u mnie też z goleniem wyżej ;-) problem i lecę już raczej na czuja,haha. :-p Jak to faceci mówią: "Żegnaj siusiu,witaj brzusiu" :-p Głowę myję na stojąco,chociaż nieeeeeeeeee lubię tak. :no: No i mam prysznic.

No powiem Wam że mam wanne i chyba wolałabym prysznic bo mam wanne wysoko i ciężko do niej wchodzić:( . Z goleniem też tak sobie a głowe myje mi mąż:)) Siadam kawałeczek dalej od wanny plecami do niej na pufach od fotela odchylam sie do tylu i opieram kark o krawedz wanny i maz mi myje tak jak u fryzjera:))

reklama
Kroczek, czyli mowisz ze mezczyzna potrafi dobrze glowe umyc? ;) Bo ja wlasnie rozwazalam zatrudnienkd meza w tej roli ale jakos nie dowierzam ze bedzie dobrze ;) ostatnio nawet zastanawialam sie czy nie umowic sie na samo mycie w jakims takim osiedlowym salonie fryzjerskim dla babc ;)

Tez mam wysoka wanne do ktorej coraz ciezej mi wvhodzic. W dodatku mam wrazenie ze moj brzuszek nie zawsze lubi kapiele. Ostatnio przypomnialam sobie ze gdzies u moich rodzicow powinno byc w piwnicy takie obrotowe krzeselko nakladane na wanne, dla starszych osob, powaznie rozwazam wszczecie poszukiwan, moze z tym bedzie troche wygodniej...

Do góry