reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
Obiecane zdjęcie słonia.....mój synio troszkę szalał z kredkami...Zobacz załącznik 598326
Jutro wrzucę coś bardziej normalnego.... :-D
No i gdzie jest słonik, gdzie??
:-(
Obiecany był i nie ma :-:)-D ;-)
Śliczny brzuszek a artysta rewelacyjny :-)

Madziolina, Ewelinkaaa, Kroczek_k, - cudne brzuszki!!!

Kroczek_k - pamiętaj, że ponoć ostatni będą pierwszymi ;-) :-D

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny :) :) :)

Kroczek, u Ciebie brzuszek zapowiada sie na bardzo ksztaltny :)

Smieszne ze takie duze sa roznice pomiedzy brzuszkami w zblizonym wieku ciazy. Ciekawe jak to sie bedzie rozwijalo dalej :)

Dziewczyny super są te nasze brzucholki :tak:
ale mi na przykład coraz ciężej jest zapanować nad goleniem i nóg i wyżej ;-) kurcze w domu miałam wannę i lepiej było się ogarnąć a teraz tylko prysznic i jak się za długo schylam to zaraz mnie brzuch boli. A jak u Was w temacie maszynkowym?

Anacona, ja mam wanne i tez mi ciezko...
Golenie jeszcze jako tako, ale mycie glowy (mam dlugie wlosy) to juz meczarnia... Ostatnio najczesciej jezdze w tym celu do rodzicow ktorzy maja wanne z siedziskiem i tam jakos daje rade ;)

Ostatnia edycja:
Ja tez z golebiem jakos daje rade, chociaz wyzej to juz troche na czuja :-) a mam wanne. Gorzej jest z glowa jesli chce ja umyc osobno a nie przy okazji kapieli bo wtedy nachylam sie nad wanna. Wczoraj myslalam ze nie dam rady jej umyc bo mnie zaraz skurcze macicy lapaly :-( i brzuch bolal.

Ojjjj,u mnie też z goleniem wyżej ;-) problem i lecę już raczej na czuja,haha. :-p Jak to faceci mówią: "Żegnaj siusiu,witaj brzusiu" :-p Głowę myję na stojąco,chociaż nieeeeeeeeee lubię tak. :no: No i mam prysznic.

No powiem Wam że mam wanne i chyba wolałabym prysznic bo mam wanne wysoko i ciężko do niej wchodzić:( . Z goleniem też tak sobie a głowe myje mi mąż:)) Siadam kawałeczek dalej od wanny plecami do niej na pufach od fotela odchylam sie do tylu i opieram kark o krawedz wanny i maz mi myje tak jak u fryzjera:))

reklama
Kroczek, czyli mowisz ze mezczyzna potrafi dobrze glowe umyc? ;) Bo ja wlasnie rozwazalam zatrudnienkd meza w tej roli ale jakos nie dowierzam ze bedzie dobrze ;) ostatnio nawet zastanawialam sie czy nie umowic sie na samo mycie w jakims takim osiedlowym salonie fryzjerskim dla babc ;)

Tez mam wysoka wanne do ktorej coraz ciezej mi wvhodzic. W dodatku mam wrazenie ze moj brzuszek nie zawsze lubi kapiele. Ostatnio przypomnialam sobie ze gdzies u moich rodzicow powinno byc w piwnicy takie obrotowe krzeselko nakladane na wanne, dla starszych osob, powaznie rozwazam wszczecie poszukiwan, moze z tym bedzie troche wygodniej...

Do góry