reklama
Edysiek
odkrywca
Marteczka świetna kulka :-)
Marteczka08
Fanka BB :)
Hehe no całkiem jakbym piłke połknęła...czy was wasze brzuszki swędzą? bo moj ostatnio całkiem mocno a że zadne przeciw rozstępom nie są przyjmnowane przez moją skóre to stosuje oliwke dla dzieci ....
madzikm76
hehe dziewczynki z goleniem to i ja mam mega problem...az boje sie co bedzie potem
sprobuje wstawić zdjęcia mojego bebzunola - pierwszy raz wrzucam fotki na forum
Zobacz załącznik 598665Zobacz załącznik 598666
HAHA nawet w przypadku brzuszków zdjęcia "en face" są niekorzystne hehe
E tam, niekorzystne....
Super brzuszek :-)
madziolina_p
hehe dziewczynki z goleniem to i ja mam mega problem...az boje sie co bedzie potem
sprobuje wstawić zdjęcia mojego bebzunola - pierwszy raz wrzucam fotki na forum
Zobacz załącznik 598665Zobacz załącznik 598666
HAHA nawet w przypadku brzuszków zdjęcia "en face" są niekorzystne hehe
super brzusio! juz taki spory!
Evelinkaaa
Marteczka śliczny brzusio jak byś piłeczkę połknęła :-) Mnie teraz troszkę zaczyna swędzieć brzuszek i wtedy szybko lecę do łazienki się balsamować
marcia331
Marteczka super piłeczkę masz :-) mnie brzuch nie swędzi, za to piersi mnie swędzą. Ale one dopiero w drugim trymestrze ruszyły z miejsca, więc teraz pewnie nadrabiają.
Marteczka08
O mnie piersi teraz już nie swędza ale za to są troche wrażliwe - choć już nie tak jak na początku....
brzuszek tak 3-4 razy dziennie smaruje bo ciagnie mnie nie zle....
brzuszek tak 3-4 razy dziennie smaruje bo ciagnie mnie nie zle....
reklama
Marteczka piekny brzuszek!
Moj ostatnio wprawdzie nie swedzi ale skora jest tak nieprzyjemnie napieta wiec sie co chwila czyms smaruje Czesto tez jest taka rozowawa na brzuchu jakbym dopiero z zimnej wody wyszla.
A propos golenia, Wam tez jakos mniej futerko rosnie w ciazy? Ja mam bardzo jasna karnacje i czarne wloski na ciele wiec normalnie dwoch dni bez golarki nie moglam wytrzymac, a teraz jakos 5-7 dni bez bolu idzie na siebie patrzec Wiec albo mniej rosnie albo mi sie wzrok pogorszyl
Moj ostatnio wprawdzie nie swedzi ale skora jest tak nieprzyjemnie napieta wiec sie co chwila czyms smaruje Czesto tez jest taka rozowawa na brzuchu jakbym dopiero z zimnej wody wyszla.
A propos golenia, Wam tez jakos mniej futerko rosnie w ciazy? Ja mam bardzo jasna karnacje i czarne wloski na ciele wiec normalnie dwoch dni bez golarki nie moglam wytrzymac, a teraz jakos 5-7 dni bez bolu idzie na siebie patrzec Wiec albo mniej rosnie albo mi sie wzrok pogorszyl
Podziel się: