reklama
AniolekBB
Fanka BB :)
Beatka ale fajny brzusio taki maleńki jeszcze
A ja dzisiaj zaczęłam 18 tc i cyknęłam kolejną fotkę
Zobacz załącznik 590032
Zobacz załącznik 590032
madziolina_p
Beatka ale fajny brzusio taki maleńki jeszcze
Zobacz załącznik 590032
ladny brzusio i Ty juz 18 tydzien? ale nam ten czas szybko leci!
madziolina_p
Zobacz załącznik 589835a oto my :-) tak nieśmiało
jaki malutki jak na ten tydzien, ale dobrze, moze nie bedzie potem taki ogromny!
ola10
Dziewczyny przepiekne te wasze brzucholki jedne większe drugie mniejsze a wszyskie cudowne.
beatka- no faktycznie niewielki jak na ten tydzien i wooow jeszcze nosisz normalne w sensie nieciążowe dzinsy, zazdroszczę ja zawisłam gdzieś pomiędzy normalne już za male a ciążowe się zsuwają
beatka- no faktycznie niewielki jak na ten tydzien i wooow jeszcze nosisz normalne w sensie nieciążowe dzinsy, zazdroszczę ja zawisłam gdzieś pomiędzy normalne już za male a ciążowe się zsuwają
marcia331
Jouluatto niego masz czego zazdroscic bo twoj brzuszek rownie piekny jak pozostale. Taki bardzo zgrabny :-) no i juz ladnie widoczny. Rety a jeszcze pare tygodni temu po wiekszosci niewiele bylo widac, a teraz pieknie.
AniolekBB
Jouluatto - ale masz śliczny brzuszek taki zgrabniutki, zresztą cała jesteś zgrabniutka
Ojj rosną nam mamuśki te brzuszki, ciekawe jakie będą za kilka tygodni
Ojj rosną nam mamuśki te brzuszki, ciekawe jakie będą za kilka tygodni
Marcia, Aniolek, dziekujemy Mi w ogole brzuch sie zaokraglil bardzo szybko, nikt mi poczatkowo nie wierzyl w rodzinie ze to taka wczesna ciaza, bo wlasciwie juz w 2 miesiacu bylo brzuszek widac Ale to chyba uwarunkowanie genetyczne, moja mama w 3-4 miesiacu wygladala jak w 6 a byla bardzo szczupla.
reklama
Jouluatto śliczny! no i naprawdę wygląda na 5-6 miesięcy ;-)
to na pewno genetyczne, ja drugi raz w tym czasie mam mały brzuch ale potem nadgoni
Aniołek Twój też się nieśmiało wychyla, jak mój :-) a co tam, doczekamy się jeszcze!
to na pewno genetyczne, ja drugi raz w tym czasie mam mały brzuch ale potem nadgoni
Aniołek Twój też się nieśmiało wychyla, jak mój :-) a co tam, doczekamy się jeszcze!
Podziel się: