reklama
Evelinkaaa
Fanka BB :)
Madziolina super ładniutki
Viltutti
Ja mam 16kg mopsa, który próbuje wysiadywać mój brzuch. wygląda to mniej więcej tak:
Zobacz załącznik 590511
Zobacz załącznik 590511
dagmar
Ja mam 16kg mopsa, który próbuje wysiadywać mój brzuch. wygląda to mniej więcej tak:
Zobacz załącznik 590511
Mandziolina, sliczny brzuszek
A ma ktoras z Was taki podgrzewacz na brzuszek z wbudowana wibracja? Polecam, na napiecie lepszy niz No Spa Zobacz załącznik 590462
jesteście genialne
madziolina też malutki masz brzuszek, fajny :-)
Dziewczyny fajne ogrzewacze macie, zazdroszczę! też miałam, ale już niestety go nie ma.
A na wiosnę wzięłam malutką koteczkę ale zgubiła mi się w wakacje. Do tego zanikły mi przeciwciała toxo więc już nie brałam kotka po wakacjach, a tak strasznie chciałam...
Dziewczyny fajne ogrzewacze macie, zazdroszczę! też miałam, ale już niestety go nie ma.
A na wiosnę wzięłam malutką koteczkę ale zgubiła mi się w wakacje. Do tego zanikły mi przeciwciała toxo więc już nie brałam kotka po wakacjach, a tak strasznie chciałam...
madzikm76
Jakie cuuuuuda ))) U mnie jest jeszcze drugi podgrzewacz, troche wiekszy bo tak dobre 40 kilo Moj, ale na codzien mieszka u rodzicow, bo lepiej mu w duzym mieszkaniu z ogrodkiem niz u mnie w 50m. Madry strasznie jest, bo to jescze taki postrzelony dzieciak, ok 17 miesiecy i np strasznie skacze jak ktos przychodzi... Ale od kiedy jestem w ciazy nie skoczyl na mnie ani razu
Załączniki
Ostatnia edycja:
Evelinkaaa
reklama
Evelinkaaa
Podziel się: