reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
Jouluatto śliczny brzuszek:)

Zrobię sobie dziś kolejne zdjęcie, jak co sobotę, ale dopiero wieczorkiem, bo jak jestem najedzona po całym dniu to wtedy mam się czym pochwalić, a rano to nic po mnie nie widać
:-)

Zrobię sobie dziś kolejne zdjęcie, jak co sobotę, ale dopiero wieczorkiem, bo jak jestem najedzona po całym dniu to wtedy mam się czym pochwalić, a rano to nic po mnie nie widać

to nawet nie jest kwestia najedzenia :) też tak myślałam, ale gin mi powiedziała, że po prostu rano, po nocy, a więc po leżeniu, macica jest inaczej ułożona. w ciągu dnia, na skutek chodzenia, stania itd. przesuwa się i dlatego brzuch jest bardziej widoczny :)

to nawet nie jest kwestia najedzenia :) też tak myślałam, ale gin mi powiedziała, że po prostu rano, po nocy, a więc po leżeniu, macica jest inaczej ułożona. w ciągu dnia, na skutek chodzenia, stania itd. przesuwa się i dlatego brzuch jest bardziej widoczny :)

Naprawdę!!!
Czy to znaczy, że ja też mam ciążowy brzuszek:eek::laugh2:
Bo rano to pomijając lekkie "opuchnięcie" nad kością łonową to nic nie widać. Za to wieczorem brzuszek jak ta lala.... chyba czas się obfocić:tak:

Brzucholki świetne!!! Ja kupiłam spodnie ciążowe 5 par. Jak wyschną to ubiorę i zrobię fotkę. Też wstawię :)

Trzymamy za słowo:)

Ja też tak mam że z rana nic prawie nie widać ale jak tylko troszkę pochodzę to już się ujawnia:) Fajnie że nie trzeba ściemniać z tym jedzeniem:)

reklama
patuśka, madzikm76 naprawdę :) tak przynajmniej mi gin mówiła. bo akurat byłam u niej na wizycie po południu. weszłam, ona patrzy na mnie, gładzi mnie po brzuchu i mówi, że jej wygląda na 16. tydzień, a nie 13. to ja z rezygnacją w głosie, że to pewnie po obiedzie, bo że dopiero po południu mi się taki brzuchol robi. a ona powiedziała, że nie po obiedzie, tylko macica się "uwypukla" :) mi też to humor poprawiło :)

Do góry