reklama
Evelinkaaa
Fanka BB :)
Dziewczyny śliczne brzuszki coraz piękniejsze
madziolina_p
Gratuluje dziewczyny, cudownie wygladacie Pozazdroscilam Wam pieknych brzuszkow i dorzucam swoj
Zobacz załącznik 590324
jejciu, u Ciebie juz taki wikszy ciazowy- ladny :-)
Jouluatto śliczny brzuszek
Zrobię sobie dziś kolejne zdjęcie, jak co sobotę, ale dopiero wieczorkiem, bo jak jestem najedzona po całym dniu to wtedy mam się czym pochwalić, a rano to nic po mnie nie widać :-)
to nawet nie jest kwestia najedzenia też tak myślałam, ale gin mi powiedziała, że po prostu rano, po nocy, a więc po leżeniu, macica jest inaczej ułożona. w ciągu dnia, na skutek chodzenia, stania itd. przesuwa się i dlatego brzuch jest bardziej widoczny
madzikm76
to nawet nie jest kwestia najedzenia też tak myślałam, ale gin mi powiedziała, że po prostu rano, po nocy, a więc po leżeniu, macica jest inaczej ułożona. w ciągu dnia, na skutek chodzenia, stania itd. przesuwa się i dlatego brzuch jest bardziej widoczny
Naprawdę!!!
Czy to znaczy, że ja też mam ciążowy brzuszek
Bo rano to pomijając lekkie "opuchnięcie" nad kością łonową to nic nie widać. Za to wieczorem brzuszek jak ta lala.... chyba czas się obfocić
kroczek_k
Nowy rok, nowa nadzieja
Brzucholki świetne!!! Ja kupiłam spodnie ciążowe 5 par. Jak wyschną to ubiorę i zrobię fotkę. Też wstawię
Trzymamy za słowo
Jouluatto śliczny brzuszek
Zrobię sobie dziś kolejne zdjęcie, jak co sobotę, ale dopiero wieczorkiem, bo jak jestem najedzona po całym dniu to wtedy mam się czym pochwalić, a rano to nic po mnie nie widać :-)
Ja też tak mam że z rana nic prawie nie widać ale jak tylko troszkę pochodzę to już się ujawnia Fajnie że nie trzeba ściemniać z tym jedzeniem
reklama
patuśka, madzikm76 naprawdę tak przynajmniej mi gin mówiła. bo akurat byłam u niej na wizycie po południu. weszłam, ona patrzy na mnie, gładzi mnie po brzuchu i mówi, że jej wygląda na 16. tydzień, a nie 13. to ja z rezygnacją w głosie, że to pewnie po obiedzie, bo że dopiero po południu mi się taki brzuchol robi. a ona powiedziała, że nie po obiedzie, tylko macica się "uwypukla" mi też to humor poprawiło
Podziel się: