reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

reklama
A to ja i mój bebzunik w 32 tygodniu i 5 dniu:) 2014-02-09-1570.jpg

Załączniki

• 2014-02-09-1570.jpg
    2014-02-09-1570.jpg
    19,1 KB · Wyświetleń: 147
Jak tak patrzę na Wasze brzuszki to sie zaczynam martwić jakie duże urodzi sie to moje dziecię bo ja to nawet połowy nie mam z tego co Wy :(
Nawet nie wiem gdzie ja mam te +9 kg ;)

mika414- Ty się nie masz czym martwić? Daj spokój...na pewno wszystko jest bardzo dobrze. A wielkość brzucha to indywidualna sprawa. Ułożenie dziecka, kształt miednicy bla bla bla...jak masz mały brzuszek to się ciesz :p Łatwiej buty założyć ;-)

wszystkie wyglądacie super :)
a brzuch to sprawa indywidualna, ja w ciągu dnia widzę czasami różnicę w wielkości jak Młoda się przekręci. Ja z Młodym miałam +9kg. Skończyłam z wagą 74kg, ale to wszystko zlazło po porodzie. Teraz zaczynałam z wagą 66kg, obecnie nie wiem ile mam, ostatnio na wizycie miałam chyba 74kg. Nic mi nie urosło tylko brzuch. Każda z nas ma inną budowę, więc nawet te kg inaczej się układają. Poza tym na wagę składają się też inne rzeczy. ;-)

reklama
Do góry