reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Dagmar dla mnie niepojęte jakim cudem tylko masz +3kg:) Brzusio faktycznie duży alenie jakieś monstrum. Fajna zgrabna jesteś ani w biodra Ci nie poszło ani w boczki po prostu brzusio i tyle:) Ale mam teorię:) Może Lusia się wypina:) Mój brzuch też do przodu rośnie a Kubuś niemal poprzecznie siedzi:)

kurcze może rzeczywiście ona jakoś tak się ułożyła :)
Nie wiem, czy nie pojęte. Miałam już +4, kilo spadło i jest +3.
No i chciała bym do 4 dobić i starczy, ale boję się, że dowalę do 5,lub 6 bo duużo jem :/

Dagmar super brzusio i fajnie bo jest wyżej a ja mam wrażenie że moje dzidzi zaraz wypadnie bo jakoś tak nisko mam brzuszek.

Zobacz załącznik 608885 Zobacz załącznik 608886 Zobacz załącznik 608887

A to my dzisiaj :)

Super :) wcale nie tak nisko :)
Jednak mniejszy niż mój :)
Dagmar, Ancona brzusie naprawdę spore :tak: ale za to reszta ciałka szczuplutka :-)

oj laski jak wy to szczuplutkie widzicie.
Ja ważę 82,700!!!!!
a startowałam z prawie 80kg

reklama
Dagmar słońce jak to możliwe że mój mniejszy jak w obwodzie o 10cm więcej jak u Ciebie hehe
i kilogramów mam po śniadaniu to pewnie z +17 :szok: a Ty się boisz że do 5 czy 6 na plus dojdziesz ?
Ja to się boję że +20 przekroczę :-D:-D

Edysiek szczuplutkie hehe :-D na przełomie lipca i sierpnia urlop planujemy (jak wszystko będzie dobrze z malutkim) to przy tylu kilogramach na adriatyk to ja sobie tylko z daleka popatrzę :wściekła/y:

Chyba że później założymy klub intensywnego dochodzenia do formy ;-)

Dagmar słońce jak to możliwe że mój mniejszy jak w obwodzie o 10cm więcej jak u Ciebie hehe
i kilogramów mam po śniadaniu to pewnie z +17 :szok: a Ty się boisz że do 5 czy 6 na plus dojdziesz ?
Ja to się boję że +20 przekroczę :-D:-D

Edysiek szczuplutkie hehe :-D na przełomie lipca i sierpnia urlop planujemy (jak wszystko będzie dobrze z malutkim) to przy tylu kilogramach na adriatyk to ja sobie tylko z daleka popatrzę :wściekła/y:

Chyba że później założymy klub intensywnego dochodzenia do formy ;-)

no właśnie nie wiem jak to możliwe ale tak to wygląda :D

Hej :) No to i ja postanowiłam że pokażę mój brzuch 1624482_672975279415787_52412122_n.jpg
zdjęcie było robione coś 1,5 tyg temu waga na dzień dzisiejszy to 12,5 kg do przodu

Załączniki

• 1624482_672975279415787_52412122_n.jpg
    1624482_672975279415787_52412122_n.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 108
no Sandra jak na ok 27 tydz to brzusio spory, ale sie tez widze wypielas!

Ja sie zgadzam, jak juz urdzimy to bierzemy sie za wracanie do formy i tu ja moge pomoc, bo po AWF-ie jestem i na treningu i zdrowym odzywianiu sie znam!
Poza tym postanowilam isc na dietetyke jak sie mlody urodzi i bedziemy z kolezanka gabinet otwierac!

no Sandra jak na ok 27 tydz to brzusio spory, ale sie tez widze wypielas!

Ja sie zgadzam, jak juz urdzimy to bierzemy sie za wracanie do formy i tu ja moge pomoc, bo po AWF-ie jestem i na treningu i zdrowym odzywianiu sie znam!
Poza tym postanowilam isc na dietetyke jak sie mlody urodzi i bedziemy z kolezanka gabinet otwierac!

mogę być twoim królikiem doświadczalnym, tyle, że ja nawet biegając codziennie 5 km nie chudłam :/
Chociaż z 2 strony byłam na silnych sterydach po których żarłam. No i po lekach przywaliłam 40kg, potem schudłam 30 i zaszłam w ciążę, więc może powoli by dalej spadało? Nie wiem

Dobra to teraz czas na moj, pobawilam sie troche :-)
ale to telefonem, na glownym mam do Was pytania apropo aparatow :-)

DSC_0800.jpgDSC_0803.jpgDSC_0805.jpgDSC_0807.jpgDSC_0809.jpg

Załączniki

• DSC_0800.jpg
    DSC_0800.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 114
  • DSC_0803.jpg
    DSC_0803.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 114
  • DSC_0805.jpg
    DSC_0805.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 115
  • DSC_0807.jpg
    DSC_0807.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 113
  • DSC_0809.jpg
    DSC_0809.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 120
Laski- wklejam brzuch z dzisiaj.
Zwróćcie uwagę na porównanie boki- przód

Zobacz załącznik 608869Zobacz załącznik 608870Zobacz załącznik 608871

No z przodu to bym w życiu nie pwiedziała, że w ciąży jesteś:eek: Ale z boku to super willa dla maluszka:tak::tak:

Dagmar super brzusio i fajnie bo jest wyżej a ja mam wrażenie że moje dzidzi zaraz wypadnie bo jakoś tak nisko mam brzuszek.

Zobacz załącznik 608885 Zobacz załącznik 608886 Zobacz załącznik 608887

A to my dzisiaj :)

Ancona - bardzo zgrabny brzuszek:tak::-) A nisko tak jak i mój. U mnie mała leży w poprzek więc to dlatego:tak:

Hej :) No to i ja postanowiłam że pokażę mój brzuch Zobacz załącznik 608893
zdjęcie było robione coś 1,5 tyg temu waga na dzień dzisiejszy to 12,5 kg do przodu

Piękny brzuś:-) Pewnie jest troszkę mniejszy bo jakoś tek się mocno wypięłaś do zdjęcia:tak:

Dobra to teraz czas na moj, pobawilam sie troche :-)
ale to telefonem, na glownym mam do Was pytania apropo aparatow :-)

Zobacz załącznik 608900Zobacz załącznik 608901Zobacz załącznik 608902Zobacz załącznik 608903Zobacz załącznik 608904

Ale zafundowałaś sesję brzucholowi:-) Najlepsze zdjęcie z kokardką:-) Piękne:tak:

reklama
Madzikm mój mały też chyba w poprzek leży bo dzisiaj to z prawej strony kopniaki prawie na plecach czułam :-D ale to dobrze że tak jest ułożony bo na pęcherz tak nie ciśnie i zgagi nie ma ;-)

Sandra spory brzuszek tylko tak jak pisały dziewczyny jakoś mocno go wypięłaś.

Madziolina sesja brzuszkowa jest bombowa! Bardzo fajne fotki i macie fajną ścianę za łóżkiem :tak:

Dagmar to faktycznie waga Ci mocno skakała ale Madziolina weźmie się za nas rozpisze dietkę i będzie cacy ;-)

Do góry