reklama
Ja nie wiem dziewczyny jak wy to robicie że z wagą nie macie problemu, ja jem cały czas tyle samo co przed ciążą a kilogramów przybywa w zastraszającym tempie a brzuszek mam już taki jakbym miała za chwilę urodzić, zwłaszcza że jest baaardzo nisko.
madzikm76
Fanka BB :)
Jouluatto, Agutka - piekne wille dla maluszkow!!! :-)
Ja sie swoja pochwale w przyszlym tygodniu - bo robie sobie zdjecia co 4 tygodnie, ale moj bzebzolek nie jest tak impopnujacy jak wasze. Doprawdy nie wiem gdzie te moje +10kg jest W tylku chyba i udach
Ja sie swoja pochwale w przyszlym tygodniu - bo robie sobie zdjecia co 4 tygodnie, ale moj bzebzolek nie jest tak impopnujacy jak wasze. Doprawdy nie wiem gdzie te moje +10kg jest W tylku chyba i udach
Viltutti
Evelinkaaa
Jouluatto, Agutka, Viltutti śliczne domeczki maluszków :-) ja jutro wstawię zdjęcie mojego :-)
madzikm76
Super domek Viltutti :-)
Viltutti
ale ty masz mały brzuszek super
Że ja? Wczoraj mąż zarzucił do mnie tekstem jak stałam obok niego "Ej, weź mnie idź z tą piłką bo się jej boję" i powtarza że przez ostatni tydzień to co dzień mam większy. Taka chyba kolej rzeczy na tym etapie ciąży.
reklama
dagmar
Że ja? Wczoraj mąż zarzucił do mnie tekstem jak stałam obok niego "Ej, weź mnie idź z tą piłką bo się jej boję" i powtarza że przez ostatni tydzień to co dzień mam większy. Taka chyba kolej rzeczy na tym etapie ciąży.
no ty ty
mój mówi "kochanie wyglądasz jak baba w ciąży" i leje jak szczur
Mój byś widziała- jakbym z 5 tam miała a nie akie 1200 :O
Podziel się: