reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych rosnących brzuszków :-)

Mandziolina mi od samego poczatku mocno urosl, ale w ostatnich dniach jakos jeszcze przyspieszyl, wiec mozliwe ze to wlasnie te dni roznicy :) Uwielbiam go, ale utrudnia zycie coraz bardziej ;)

reklama
No i w końcu ja się pochwalę : 18tc3d.jpg

Załączniki

• 18tc3d.jpg
    18tc3d.jpg
    13 KB · Wyświetleń: 116
Jotemka - sliczny, foremny brzusio :)

Jejku, Dziewczyny, patrzac na zdjecia to sie przy Was zaczynam czuc jak slon, bo choc waga stoi w miejscu, to brzuch z dnia na dzien coraz wiekszy :) Az zaczelam sobnie mierzyc obwod co kilka dni, zeby uchwycic zmiany - aktualnie na linii pepka mam 83cm... Dla porownania, przed ciaza miala 59cm w talii... ;)

Jotemka ale Ty szczuplutka jesteś:) Piękny brzusio:)

Jouluatto a ile masz wzrostu? Powiem Ci w sekrecie że chciałabym mieć Twój brzuszek :)

Jotemka śliczny zgrabny brzuszek.
Jouluatto ja mierząc się na linii pępka mam 94 :szok:

A to mój brzuszek w ubranku i bez.

WP_000804.jpgWP_000815.jpg

Załączniki

• WP_000804.jpg
    WP_000804.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 71
  • WP_000815.jpg
    WP_000815.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 79
reklama
20t+3d (2).jpg20t+3d.jpgodzyskane6.jpg

no i jest mój brzunio 20+3
szukałam dla porównania fotek z 1 ciąży...niestety nie znalazłam, ale znalazłam inne fajne zdjątko.....te grubasy to czerwcówki 2009 z Dublina jeśli dobrze pamiętam to ok. 1-1,5 przed terminami
a ten potwór w różowym to ja :-D
teraz wyglądam troszkę inaczej bo po tamtej ciąży duuuuużo kg zgubiłam i obecnie moja waga startowa była niższa o 10kg niż w poprzedniej ciąży

Załączniki

• 20t+3d (2).jpg
    20t+3d (2).jpg
    9,8 KB · Wyświetleń: 78
  • 20t+3d.jpg
    20t+3d.jpg
    11,3 KB · Wyświetleń: 74
  • odzyskane6.jpg
    odzyskane6.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 111
Do góry