reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjecia naszych pociech

Irisson-ślicznczna Ninka!

My nadal w gondoli choć Kac ledwo się mieści....

My też w gondoli, Manita, pomimo, że 74 cm szczupak ma jeszcze trochę miejsca. Myślę, że do marca-kwietnia, kiedy już zrobi się ciapło i fajnie spokojnie nam starczy:tak: Ale my mamy jedną z większych gondoli na rynku...Jakieś małe toto robią teraz. Ja i mój brat jeździliśmy w gondolach do 10 miesiąca. A teraz...W taką np X-Landerową już dawno by nie weszła:szok:

Kac cudy:-D Niesamowite jak dziciaki się zmieniają przez te pierwsze miesiące. Ten mały widać, że jeszcze całkiem nie kumaty słodki tobołek, a Kacuś zupełnie inna bajka:szok:

Tort czadowy:tak:

irisson Ninka jest obłędna:-D

reklama
Gosha, a podobno klonowanie zabronione;-)
Tak rzadko tu zaglądam, ale śliczne dzieciaczki.
To ku przypomnieniu mój Maciej maciejka 169.jpgmaciejka 006.jpgmaciejka 152.jpg

domi Maciej cudny:-D

gosha, Tymek do Ciebie podobny niesamowicie :-D Czasem żałuję, że Manita to skóra zdjęta z tatuśka, nic a nic po mamie nie ma, fajnie tak mieć małego klona:tak: Chyba, że trafi jej się nieszczęśliwie charakterek, ale tego jej nie życzę:-p

Śliczności!!! Ale super siedzi:szok::-D Sama dokonuje tego wyczynu, czy trzeba jej pomóc? Manita posadzona jeszcze kiwa się strasznie i absolutnie nie utrzyma w pionie sama.

reklama
Aia posadzona siedzi stabilnie rączkami się podpierając nawet do 10 minut, jak w pobliżu ma coś na czym może się podciągnąć, to od razu stara się ustawić do siedzenia, średnio jej to wychodzi, chwytana za rączki od razu siada, identycznie robiła Laura, Laura na swoje 6miesięy i 2 tyg. siadała sama, też mi nie pełzała, a raczkować zaczęła 8-9m-cy, więc nie odrodne siostry są :-p

Do góry