reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjecia naszych pociech

A to moj Jullian. Fotka z 10 stycznia, czyli jak mial dokladnie 5 miesiecy. Zawsze zainteresowany aparatem i na nim skupiony. Zdjecia trzeba trzaskac z zaskoczenia. A i smoka pokochal. Jak byl maciupki to mi plul nim dalej niz widzial.
Zrzut ekranu 2013-02-08 (godz. 18.39.56).jpg

reklama
Irisson, no odlot. Samiusieńka siedzi :-). Mój Tymek to pijok mały, giba się na wszystkie strony i puszczony od razu ląduje na boku :-p.
K8, hehehe, macie takie same darmowe nawilżanie mebli jak i my podłogi :-D. Już w powietrzu nad wanienką zaczyna się takie wierzganie nogami. Bosko :-D.

k8, u nas też to samo, wiecznie mam zachlapane okulary:) my już od dawna wsadzamy małą wanienke do dużej wanny bo były powodzie w kuchni
Ale Filip ani trochę nie jest gruby! a pisałaś że tak dużo waży. Za to ma chyba długie nóżki.
Ja na codzień nie dostrzegam jakim mój mały jest grubasem, dopiero w porównaniu z waszymi...

k8 Tymek już dawno tak wierzga nogami w kąpieli że cała woda się wylewa. I zawsze przed serią takich kopniaków rzuca do M. szyderczy uśmiech :D no kąpiel to u nas zabawa nr. 1.

Katiusza ale słodziaki z tych Twoich dzieci :) jak tak na nich patrzę to sobie uświadamiam jak fajnie mieć rodzeństwo. Wiki super się śmieje z wygłupów Natalki.

Martynka Twoje zdjęcia jak zwykle super.

Aniela póki co uskutecznia tylko siad z podparciem. Przydaje się jak się chce pożreć auto Brata albo zabrać mu książkę. Mogłaby tak długo, ale maksymalnie raz dziennie ją tak sadzam - nie ma tak dobrze, niech się najpierw kręcić na boki nauczy ;P

61253072_p1040192.jpg

61207190_dsc_0274.jpg

reklama
Do góry