reklama
Titosław wkąpieli Titek w kąpieli - YouTube
Irisson, no odlot. Samiusieńka siedzi :-). Mój Tymek to pijok mały, giba się na wszystkie strony i puszczony od razu ląduje na boku .
K8, hehehe, macie takie same darmowe nawilżanie mebli jak i my podłogi . Już w powietrzu nad wanienką zaczyna się takie wierzganie nogami. Bosko .
K8, hehehe, macie takie same darmowe nawilżanie mebli jak i my podłogi . Już w powietrzu nad wanienką zaczyna się takie wierzganie nogami. Bosko .
k8, u nas też to samo, wiecznie mam zachlapane okulary my już od dawna wsadzamy małą wanienke do dużej wanny bo były powodzie w kuchni
Ale Filip ani trochę nie jest gruby! a pisałaś że tak dużo waży. Za to ma chyba długie nóżki.
Ja na codzień nie dostrzegam jakim mój mały jest grubasem, dopiero w porównaniu z waszymi...
Ale Filip ani trochę nie jest gruby! a pisałaś że tak dużo waży. Za to ma chyba długie nóżki.
Ja na codzień nie dostrzegam jakim mój mały jest grubasem, dopiero w porównaniu z waszymi...
Agnes92
Fanka BB :)
Irisson fajniusia Pyza i jak ładnie siedzi mojemu Adasiowi wczoraj sie udało chwilę usiedzieć,ale jeszcze sporo musi nad tym popracować
katjusza77
szczęśliwa mama :-)
martynaxyxymartyna
marcia331
k8 Tymek już dawno tak wierzga nogami w kąpieli że cała woda się wylewa. I zawsze przed serią takich kopniaków rzuca do M. szyderczy uśmiech no kąpiel to u nas zabawa nr. 1.
Katiusza ale słodziaki z tych Twoich dzieci jak tak na nich patrzę to sobie uświadamiam jak fajnie mieć rodzeństwo. Wiki super się śmieje z wygłupów Natalki.
Martynka Twoje zdjęcia jak zwykle super.
Katiusza ale słodziaki z tych Twoich dzieci jak tak na nich patrzę to sobie uświadamiam jak fajnie mieć rodzeństwo. Wiki super się śmieje z wygłupów Natalki.
Martynka Twoje zdjęcia jak zwykle super.
reklama
Podziel się: