reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

A to moj Jullian. Fotka z 10 stycznia, czyli jak mial dokladnie 5 miesiecy. Zawsze zainteresowany aparatem i na nim skupiony. Zdjecia trzeba trzaskac z zaskoczenia. A i smoka pokochal. Jak byl maciupki to mi plul nim dalej niz widzial.
Zrzut ekranu 2013-02-08 (godz. 18.39.56).jpg

reklama
Irisson, no odlot. Samiusieńka siedzi :-). Mój Tymek to pijok mały, giba się na wszystkie strony i puszczony od razu ląduje na boku :-p.
K8, hehehe, macie takie same darmowe nawilżanie mebli jak i my podłogi :-D. Już w powietrzu nad wanienką zaczyna się takie wierzganie nogami. Bosko :-D.

k8, u nas też to samo, wiecznie mam zachlapane okulary:) my już od dawna wsadzamy małą wanienke do dużej wanny bo były powodzie w kuchni
Ale Filip ani trochę nie jest gruby! a pisałaś że tak dużo waży. Za to ma chyba długie nóżki.
Ja na codzień nie dostrzegam jakim mój mały jest grubasem, dopiero w porównaniu z waszymi...

k8 Tymek już dawno tak wierzga nogami w kąpieli że cała woda się wylewa. I zawsze przed serią takich kopniaków rzuca do M. szyderczy uśmiech :D no kąpiel to u nas zabawa nr. 1.

Katiusza ale słodziaki z tych Twoich dzieci :) jak tak na nich patrzę to sobie uświadamiam jak fajnie mieć rodzeństwo. Wiki super się śmieje z wygłupów Natalki.

Martynka Twoje zdjęcia jak zwykle super.

Aniela póki co uskutecznia tylko siad z podparciem. Przydaje się jak się chce pożreć auto Brata albo zabrać mu książkę. Mogłaby tak długo, ale maksymalnie raz dziennie ją tak sadzam - nie ma tak dobrze, niech się najpierw kręcić na boki nauczy ;P

61253072_p1040192.jpg

61207190_dsc_0274.jpg

reklama
Do góry