reklama
Agnes92
Fanka BB :)
Ewa widzę ,że Anielka też ,,zjada'' światełka od zabawek Mój Adaś wszystkie wprost ,,pożera'' a w ogóle to naprawdę fajne rodzeństwo z Twoich dzieciaków czasem mi do głowy przychodzą myśli ,że chyba sama chciałabym dwójkę słodkich rozrabiaków
Gosha a Twój Tymek to jakoś tak poważniej wygląda,nie powiedziałabym ,że ma poł roku,przystojniacha
Matma ładni chłopcy i po buźkach na grzecznych wygladają;D
Gosha a Twój Tymek to jakoś tak poważniej wygląda,nie powiedziałabym ,że ma poł roku,przystojniacha
Matma ładni chłopcy i po buźkach na grzecznych wygladają;D
kakakarolina
Ewa pożyjecie zobaczycie ;-) może się skusicie przy 40-tce na czwarte. Ja choć na razie nic nie majstruję ciągle liczę że jakimś cudem uda mi się 4 urodzić tylko teraz finansowo musimy się ustawić.
Ja też mam zdjęcie czytające
Gosha Tymek w dalszym ciągu boski uwielbiam go. W ogóle wszystkie Tymki tu sa super przystojne ;-)
Matma super rodzeństwo a młodszy faktycznie pulchniutki ale na pewno się wdał w przystojnego brata i szybko wybiega. starszy ma brazowe oczy a młodszy niebieskie prawda?
Myśmy się też usadziły :-)
ale tak jak u Ewy na razie na kilka chwil dziennie
edit: na pierwszym zdjęciu ruda jak lis a na drugim nie ) kurcze patrzę na te włosy i co dziennie są bardziej rude. Zaczynam się przyzwyczajać do wrednej rudej baby
Ja też mam zdjęcie czytające
Gosha Tymek w dalszym ciągu boski uwielbiam go. W ogóle wszystkie Tymki tu sa super przystojne ;-)
Matma super rodzeństwo a młodszy faktycznie pulchniutki ale na pewno się wdał w przystojnego brata i szybko wybiega. starszy ma brazowe oczy a młodszy niebieskie prawda?
Myśmy się też usadziły :-)
ale tak jak u Ewy na razie na kilka chwil dziennie
edit: na pierwszym zdjęciu ruda jak lis a na drugim nie ) kurcze patrzę na te włosy i co dziennie są bardziej rude. Zaczynam się przyzwyczajać do wrednej rudej baby
Ostatnia edycja:
gosha_88
Kakarolina jak ja ci zazdroszcze tej rudej baby!! Ja marzyłam o rudej córeczce, ale u nas nawet rudego kota nie ma w rodzinie więc ciężko
matma ale niepodobni tu bracia do siebie. Ale przystojniaki, a starszy to ma wzrok jak prawdziwy lowelas;-)
matma ale niepodobni tu bracia do siebie. Ale przystojniaki, a starszy to ma wzrok jak prawdziwy lowelas;-)
kakakarolina
Irisson też liczyłam że Ola zblondzi się bo Maks też był rudy ale tak jak Laurka na samym początku a tu zamiast coraz bardziej blond robią się coraz bardziej rude i to powoli odbiera mi nadzieję jeszcze zobaczymy co słońce z nimi zrobi
A Nina super siedzi
A Nina super siedzi
marcia331
reklama
kakakarolina
No i miałam racje wszystkie nasze Tymki są boskie ) blondynek słodziutki i do tego w rajtkach nic więcej mi do szczęście nie trzeba niż taki widok
Podziel się: