reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjecia naszych pociech

Gosha, oj nie - Tymek spoooro do przodu ;) Aniela głównie leży i zjada ręce. Siedzenie do jej pierwsza większa umiejętność. A i tak tylko podparta daje radę ;)

reklama
uwaga! chwalę się:) BRACIA
003.jpg

Ewa widzę ,że Anielka też ,,zjada'' światełka od zabawek;) Mój Adaś wszystkie wprost ,,pożera'':-D a w ogóle to naprawdę fajne rodzeństwo z Twoich dzieciaków:tak: czasem mi do głowy przychodzą myśli ,że chyba sama chciałabym dwójkę słodkich rozrabiaków;)
Gosha a Twój Tymek to jakoś tak poważniej wygląda,nie powiedziałabym ,że ma poł roku,przystojniacha:tak:
Matma ładni chłopcy i po buźkach na grzecznych wygladają;D

Agnes, polecam :) Nie ma to jak rodzeństwo :)
My byśmy chcieli mieć czwórkę, ale chyba ze względów finansowych zostaniemy przy trójce...

Ewa pożyjecie zobaczycie ;-) może się skusicie przy 40-tce na czwarte. Ja choć na razie nic nie majstruję ciągle liczę że jakimś cudem uda mi się 4 urodzić tylko teraz finansowo musimy się ustawić.
Ja też mam zdjęcie czytające
DSCN2096.jpg
Gosha Tymek w dalszym ciągu boski uwielbiam go. W ogóle wszystkie Tymki tu sa super przystojne ;-)
Matma super rodzeństwo a młodszy faktycznie pulchniutki :rofl2: ale na pewno się wdał w przystojnego brata i szybko wybiega. starszy ma brazowe oczy a młodszy niebieskie prawda?

Myśmy się też usadziły :-)
DSCN2129.jpg
ale tak jak u Ewy na razie na kilka chwil dziennie

edit: na pierwszym zdjęciu ruda jak lis a na drugim nie :)) kurcze patrzę na te włosy i co dziennie są bardziej rude. Zaczynam się przyzwyczajać do wrednej rudej baby :)

Ostatnia edycja:
Kakarolina jak ja ci zazdroszcze tej rudej baby!! Ja marzyłam o rudej córeczce, ale u nas nawet rudego kota nie ma w rodzinie więc ciężko:-D
matma ale niepodobni tu bracia do siebie. Ale przystojniaki, a starszy to ma wzrok jak prawdziwy lowelas;-)

Irisson też liczyłam że Ola zblondzi się bo Maks też był rudy ale tak jak Laurka na samym początku a tu zamiast coraz bardziej blond robią się coraz bardziej rude :baffled: i to powoli odbiera mi nadzieję jeszcze zobaczymy co słońce z nimi zrobi
A Nina super siedzi :szok:

reklama
No i miałam racje wszystkie nasze Tymki są boskie :)) blondynek słodziutki i do tego w rajtkach :-D nic więcej mi do szczęście nie trzeba niż taki widok :rofl2:

Do góry