reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

Gosha, oj nie - Tymek spoooro do przodu ;) Aniela głównie leży i zjada ręce. Siedzenie do jej pierwsza większa umiejętność. A i tak tylko podparta daje radę ;)

reklama
uwaga! chwalę się:) BRACIA
003.jpg

Ewa widzę ,że Anielka też ,,zjada'' światełka od zabawek;) Mój Adaś wszystkie wprost ,,pożera'':-D a w ogóle to naprawdę fajne rodzeństwo z Twoich dzieciaków:tak: czasem mi do głowy przychodzą myśli ,że chyba sama chciałabym dwójkę słodkich rozrabiaków;)
Gosha a Twój Tymek to jakoś tak poważniej wygląda,nie powiedziałabym ,że ma poł roku,przystojniacha:tak:
Matma ładni chłopcy i po buźkach na grzecznych wygladają;D

Agnes, polecam :) Nie ma to jak rodzeństwo :)
My byśmy chcieli mieć czwórkę, ale chyba ze względów finansowych zostaniemy przy trójce...

Ewa pożyjecie zobaczycie ;-) może się skusicie przy 40-tce na czwarte. Ja choć na razie nic nie majstruję ciągle liczę że jakimś cudem uda mi się 4 urodzić tylko teraz finansowo musimy się ustawić.
Ja też mam zdjęcie czytające
DSCN2096.jpg
Gosha Tymek w dalszym ciągu boski uwielbiam go. W ogóle wszystkie Tymki tu sa super przystojne ;-)
Matma super rodzeństwo a młodszy faktycznie pulchniutki :rofl2: ale na pewno się wdał w przystojnego brata i szybko wybiega. starszy ma brazowe oczy a młodszy niebieskie prawda?

Myśmy się też usadziły :-)
DSCN2129.jpg
ale tak jak u Ewy na razie na kilka chwil dziennie

edit: na pierwszym zdjęciu ruda jak lis a na drugim nie :)) kurcze patrzę na te włosy i co dziennie są bardziej rude. Zaczynam się przyzwyczajać do wrednej rudej baby :)

Ostatnia edycja:
Kakarolina jak ja ci zazdroszcze tej rudej baby!! Ja marzyłam o rudej córeczce, ale u nas nawet rudego kota nie ma w rodzinie więc ciężko:-D
matma ale niepodobni tu bracia do siebie. Ale przystojniaki, a starszy to ma wzrok jak prawdziwy lowelas;-)

Irisson też liczyłam że Ola zblondzi się bo Maks też był rudy ale tak jak Laurka na samym początku a tu zamiast coraz bardziej blond robią się coraz bardziej rude :baffled: i to powoli odbiera mi nadzieję jeszcze zobaczymy co słońce z nimi zrobi
A Nina super siedzi :szok:

reklama
No i miałam racje wszystkie nasze Tymki są boskie :)) blondynek słodziutki i do tego w rajtkach :-D nic więcej mi do szczęście nie trzeba niż taki widok :rofl2:

Do góry