reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjecia naszych pociech

ewa, piękne! ja też moją praktikę muszę wykopać z szuflady, dawno nie robiłam analogiem, a teraz naprawdę jest temat do opstrykania ;)

a tu póki co cyfrowo i na szybko - tolek w objęciach taty, widać jak dziewczynę wyciągnęło, choć umówmy się, tata koszykarzem nie jest ;)

14.02.13:4.jpg

reklama
Cudowne dzieci. Wszystkie. Boshe, jak miło na nie wszystkie popatrzeć :-).
A ja chyba też śladem ewy muszę odkurzyć mojego analogowego Canona. Że też o tym nie pomyślałam...

irisson, super! to chyba miłe że ta istotka którą się urodziło taka podobna... ja sie o tym nie przekonam, raz że żadnych(!) swoich zdjęć nie mam z tego okresu a dwa, że moi i tak nie podobni do mnie
a przepraszam- starszak ma stopy po mnie:-D

Matma mi mówią znajomi, że Laurkę mogę zgubić, bo każdy i tak wie gdzie odprowadzić, a Niniuch to miał być do tatusia podobny, a tu sorry moje geny fajniejsze :-D

Ewa myślałam, że na pierwszy zdjęciu to Franek, a to Aniela no nie? ale klony z nich :-)

Irrison faktycznie twoje dzieci!!!
Ewa zarąbiste te foty.My mamy lustrzanke analogowa, mój Artur kiedyś fotografował, nawet przez chwilę z tego żył, ale coś starcił zapał i teraz nawet hobbistycznie nie chce robić. Szkoda, bo ja uwielbiam zdjęcia, ale ja zdecydowanie nie mam do tego ręki
Weronkaz Tola jest taka śliczna! I na pewno nie wygląda na swoją wagę, okrągła ale nie kluska tak bym rzekła :-)

Ewa Franek i Aniela to rzeczywiście jak klony!!! Też myślałam że to Franek na tym pierwszym zdjęciu. Super masz te dzieciaczki.

Weronka, ja nadal pozostaje fanką Toli :D nawet w wadze ciężkiej ;) a że długa to tym bardziej mi do mojego Tymka pasuje, bo on też długi po tacie :D

reklama
Milionka, super fotki :) Szymuś jest uroczym, całuśnym chłopaczkiem :) No i widać, że nawet sposób spania się dziedziczy :) A... i mamy taką samą zieloną misiową pościel :)

Do góry