reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

FAJNIE MACIE DZIECIAKI!!!!ZDJĘCIA OBŁĘDNE I PRZY WIĘKSZOŚCI SIĘ UŚMIAŁAM;) :-D

Jagoda_p Jacek
!!Nie wiedziałam, że macie taką dorosłą córkę-Miriam. Wiedziałam, że oprócz Dobrusi jest jeszcze jedna córcia ale myślałam, że troszkę młodsza;) Ale laska z Waszej Miriam-powaga... Zastanawiam się jak to będzie gdy moja Nina wejdzie w taki poważniejszy już wiek i jak 1 raz przyprowadzi KOLEGĘ... Mojemu Patrykowi chyba serce pęknie.
Dobrusia też słodziak, Uśmiałam się przy fotkach z psem i z wiankiem na głowie.

To teraz moja Ninka z wczoraj ;)Jedno przed 2 po kąpieli ;)
P2080392.jpgP2080390.jpg

reklama
Haha nie ;) po prostu mnie śmieszą pozy w których śpi ;)) a są najróżniejsze, strasznie gestykuluje rączkami... jak "stara mała" się zachowuje ;)
A z tym spaniem to drzemki trzyminutówki ;) akurat udało się uchwycić jak śpi haa

Pokazywałam swoje starsze córy a jeszcze nie pokazałam najmłodszego członka rodziny
pierwsze zdjęcie 5 m-c
drugie 3 m-c
trzecie tydzień miał

Załączniki

• 100_1252 [DVD (PAL)].jpg
    100_1252 [DVD (PAL)].jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 177
  • DSC00195.jpg
    DSC00195.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 181
  • 09.2011 016.jpg
    09.2011 016.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 185
A wrzucacie zdjęcia smyków na Tatento.pl? - ja się tam właśnie przymierzam do zrobienia fotostrony, ale dopiero, że tak powiem "raczkuję" w temacie więc chciałam podpytać czy Wy tam siedzicie może też?

reklama
Dziewczyny widzę ze macie sporo zdjęć sowich dzieciaków:-). Na pewno znajdziecie takie na którym maluch pokazuje język :-D Wyślijcie to zdjęcie jako zgłoszenie w konkursie Apapu Junior na tej str Zdrowedzieci.pl - serwis ekspercki . Poza remontem szpitalnej sali zabawa, do wygrania jest aparat do robienia zdjęć podwodnych :laugh2: Możnaby zrobić dzieciom sesje podwodną, miałyby frajdę :tak:

Do góry