reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
witaj fajny twój synuś ja juz nie moge sie doczekac kiedy moja ninia będzie miała 5 miechów. pewnie szybko ci ten czas zleciał co?

just20sto pisze:
witaj   fajny twój synuś   ja juz nie moge sie doczekac kiedy moja ninia będzie miała 5 miechów. pewnie szybko ci ten czas zleciał co?
oj szybciutko szybciutko :) ale nie ma co sie spieszyć. Ciesz sie każdą chwilą z malutką bo każda jest piękna. Potem to już trzeba uważać żeby maleństwo nie spadło z kanapy albo sobie głowy nie rozbiło o szczebelki w łóżeczku lub o stół na podłodze :laugh: Ale warto warto bo każda chwila z dzieckiem jest szczególna

Jioasia-mam sliczna córeczkę. Ja urodziłam 30.01.br Julcię.Podpowoiedz jak sie taka strone tworzy.Sama pochwliłabym sie córcia, ale nie potrafie jej zdjęcia wkleić-pomóż.
Pozdraiwam ciepło!!!!!!!!!!!!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

reklama
Tomcio Paluszek? Calineczka? Okaze sie w Listopadzie ale tatuś nie może sie doczekać i musi sie pochwalic swoim dziełem  :D

Ta mała jasna plamka w ciemnej plamce to mój Bobas :laugh:

Do góry