reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
uuupsss, faktycznie. Muszę udać się na inny wątek po naukę, jak to zrobić, by otwierał osię z adresu. A póki co moze zaraz wkleję fotki ;)

SUPER Dziewczynki, a jakie zgodne. czy mi się tylko wydaje... :laugh:

A w jakim są teraz wieku?

pozdrawiam

Witam wszystkie mamuski :)
Jestem tutaj nowa wiec musze sie tu zadomowic, mam nadzieje ze mi pomozecie :)
A o to moj ukochany syneczek Oskarek, urodzil sie 24 wrzesnia 2005r, urodzil sie w 36 t.c , wazyl 2660. a wychodzac ze szpitala 2600. Teraz ma 2 miesiace i wazy niecałe 6 kg ::) :p niezle, nie? :D
A oto kilka jego aktualnych fotek :)
Pozdrawiam
Kasia :)

Załączniki

• Obraz 010.jpg
    Obraz 010.jpg
    60,6 KB · Wyświetleń: 72
  • Obraz 014.jpg
    Obraz 014.jpg
    63,7 KB · Wyświetleń: 73
  • Obraz 018.jpg
    Obraz 018.jpg
    56,6 KB · Wyświetleń: 72
Monika1, pisze dopiero teraz ale tak to bywa w zyciu. Marcin ma charakterek, nie powiem. Zdolny, radosny, spiewajacy, tanczacy, rozbrajajacy swoimi tekstami ale biada kiedy ma gorszy dzien a wiadomo juz po tym jak wstanie... Zaczyna sie od jekow i wrzaskow. I wtedy wiadomo, ze cos mu nie pasuje=wszystko mu nie pasuje Na szczescie mamy jeszcze coreczke - Karolinke. Ma 15 miesiecy, wiec zawsze ktores z nich ma dzien lepszy a ktores gorszy wiec wszystko sie wyrownuje.
Jak doczytam jak wstawic zdjecie, to pochwale sie moimi pociechami.
Pozdrowionka

reklama
Do góry