reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków

i jeszcze kilka:

dsc023455fw.jpg

dsc023588ry.jpg

dsc023291cp.jpg

wiksze19rk.jpg

reklama
az mi wstyd! wieki tu nie zagladalam.. wyrodna matka ;D a tu zdazyly ze mnie babcie prawie zrobic.. ech, musze pilnowac zdjec na przyszlosc!

co do przewijaka corben ma racje, fjny jest ;) tylko czasem mi trudno na nim juz dziecko opanowac..

resizeofp81200015uy.jpg

a to mlody ze swoimi prezentami polroczkowymi. fotelik na razie sluzy bardziej do zabawy, niz karmienia, bo jak probuje cos w nim zjesc to nagle sie oakzuje, ze najbardziej konsumpcyjny jest.. sam fotelik. ale kangur robi furrore. ucze go tego latwego slowka. na razie bez oszalamiajacych rezultatow, ale kto wie.. moze pierwszym slowem, jakie powie, bedzie kangur?

resizeofp80100318rl.jpg

resizeofp80100348gl.jpg

łooooł
fajny mlody facet. stroj moro - barwy maskujace - zeby go mama nie znalazla jak psoci...? :)
a w ogole to inteligentnie wyglada to twoje dziecko. po mamusi, o ile zdazylam sie zorientowac.
pzdr
marianka i tytus

reklama
Do góry