reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
kiniolek0477zu.jpg
maly smieszek z naszej Kingi

thx Raveirl,to chyba dzieki Malej-wysysa wszystko nawet nadmiar tluszczyku ;)

Ravegirl na co ty bys sie chciala ze mna zamienic? :o  ja mam 163 cm i 54kg,wiec podobne chyba proporcje,a ty z tego co widac raczej nie jestes pulchna ;) :-* A swoja droga chcilabym byc taka wysoka...ehh nie mozna miec wszystkiego

kinga0155zy.jpg

kinga0057yr.jpg

kingaimama1jw.jpg

postce10ch.jpg

kinigu3142qb.jpg
3 pokolenia : Danusia mama Ewy i Ewa mama Kingi

Dragonfly super te zdjęcia, zwłaszcza z efektami, też się chyba ze swoimi pobawię.
A to nasza sesja na działce:
a14zj.jpg

my.php

a33aj.jpg

my.php

reklama
Dragonku ;) na tej fotce w białej spódnicy wyglądasz na bardzo szczuplutką,więc dlatego pisałam ;D ja mam wzrost-fakt,ale po rodzicach-mama 170cm,a tata 186cm,więc wyciągając średnią ::) jestem sporawa-he he...:-* Foty fajne ;D ja podobnie,jak agask pobawię się programikiem.A wtedy,jak wkleję zdjęcie,to ho ho
zeby7bb.gif

Do góry