reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

Blaszako ale ta twoja córcia ładna,a jaka wesoła
Nikita a twój synek jaki słodki pulpecik,i też taki uśmiechniety ciągle; jak ja bym chciała żeby Kingusia juz była taka duża :laugh:

reklama
Wiesz co dragonfly, umówmy się że np. za rok zapytam sie ciebie czy chciałabyś mieć takie małe dziecko, czy wszędobylskiego, zwiedzającego całe mieszkanie, zrzucającego co popadnie, robiącego bałagan co 5 minut, wreszczącego, brudzącego się co chwilę ,itp.itp............... człowieczka :) Ja też kiedyś chciałam żeby Kaśka była duża :) a teraz chciałabym żeby chociaz przez godzinę usiedziała na jednym miejscu spokojnie :)

O jakie fajne brzdące!! HeH ciekawe kiedy moja taka duża będzie jak Twój Filipek ;-),a Twoją córcie blaszako ogladałam już prędzej na innych postach, też jest słodka. Ech moja jeszcze troche i też będzie duuuża. Ucałujscie swoje dzieciaczki, pozdrawiam.. Jak tylko zmniejsze moje fotki też tutaj je wstawie ;-)

O prosze jaka wiecznie uśmiechnięta!!! Też jest fajniutka ;-) widąc że dziecko zadowolone z życia, pozdrawiam ;-)

to jeszcze coś dołożę.
Zdjęcie zrobione we wtorek.

b188dba83f7a163dfecf0297b8965901-731337.jpg

patrząc na twoją córcię aż się chce mieć taką w domciu :) śliczna laleczka :)
gratuluję córci!!!

reklama
Dragonfly! Jak patrzę na zdjęcie Twojej córci, to aż mi się cieplej robi, taki słodki maluszek, przypominam sobie, jak mój był taki... a masz więcej jej fotek? Mam nadzieję, że Wasze kłopoty zdrowotne już dawno zapomniane... życzę Wam wszystkiego najlepszego.
A dlaczego nie robicie własnych wątków, dajcie trochę więcej fotek Waszych dzieciaczków!
nikita

Do góry