reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

reklama
Hej Agnex, moja córcia jeszcze za mała na takie "przetargi" (ale jestem pewna że i tak ją wybrałby Sebastian ;) w koću spójż na to moje Cudeńko ;D -Dziewczyny nie miałybyście szans ;) :laugh:) no i kolege miesiąc młodszego pod nosem ma :).Ale nie o tym chciałam pisać; Patryk to cała ty-jakby zdjęta skóra z ciebie.Fajne musi być uczucie, jak dzidzia taka podobna do swojej mamy! Choć mam córeczke tez chciałabym zeby była do mnie podobna-pazerna jestem, niedość że od szyi w dół cała mama to jeszcze "góre" bym chciała jej tacie zakosić ;) , pozdrawiam was i wasze urwisy (obojga płci)

cud miód i orzeszki ;) Gabrysia jest śliczna! i taka wesoła! a jaka zdolna-ja jeszcze 3czy4 lata temu nie prowadziłam autka! a ona -no prosze mały geniusz ;D
a kicki super!

qrcze,1 raz widze Zuzie i jestem oczarowana!piekna jest i ten lazur oczek! a ujęcia fantastyczne! musicie z aparatem ciagle biegac zeby takie fotki robic,gratuluje córeczki

Zawsze mi się marzyło, aby dzieci miały buzie podobne do mnie, a figurę męża i tak się stało. Jestem bardzo dumna z moich synów. Kiedy byli mali zawsze słyszałam - "ale ładna dziewczynka" ::)

nie, no dzięk.... aparat mam od gwiazdki(mąż spełnił takie moje marzenie, chcialam zawsze robić zdjęcia), więc pstrykam jak mam chwilę.A że Zuziek jest zawsze obok mnie, to jej robie głównie zdjęcia...:)Tylko tak mi się już wypstrykało jakieś 6 giga, a dzisiaj nowe zrobiłam...:)
A Twojej maludzie ale słodko sie śpi, żąłuję, że nie miałam aparatu jak Zuzinek była taka mała....:( teraz nadrabiam ;D
Teraz jak Kinga Ci nie ucieka, to możęsz jej też porobić dużo zdjęć.....

tak tak,moge i robie :) nie mam ich jeszcze tylu co ty,narazie niecały tysiaczek- ale drugie tyle w koszu ;) jak rozpracuje nowy aparat, to bedzie odlot-bede musiała pamięć powiększyć w kompie ;D
życze kolejnych tak pięknych ujęć :)

TO ja tez sie pochwale nasza coreczka:) Oto Liwia nasza 17miesieczna Gwiazdeczka:) Strasznie ja kochamy!!!
Liwka zima...
113.jpg

Liwka tanczy...
89.jpg

Liwka podrywa..:)
95.jpg

Liwka z kszyczkiem...
97.jpg

Liwka modelka;)
115.jpg

Liwka wiosna..
128.jpg