reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

czyli SAM się ubieram:)))
wilson0069kw.jpg

wilson0079xn.jpg

wilson0080au.jpg

wilson0099dy.jpg

wilson0106hr.jpg

wilson0141hs.jpg

reklama
reklama
Hej, hej

Oj ale mnie tu dawno nie było
A tu tyle miłych słow skierowanych pod adresem mojego Smerfa. Dziękuję ::)
Musiałam też zmienic nick na Beatka25 bo nie wiem dlaczego ale z Beatka24 któregoś dnia mnie wykopało i już sie zalogować nie mogłam. Sprawa do dziś nie została wyjaśniona :mad:
Cieszę sie bardzo, ze Wam się zdjecia z różą podobały. Zostały specjalnie zrobione przez moją koleżankę na Dzień Babci i Dziadka. Dziadkowie byli wniebowzięci gdy dostali kartki z tymi własnie zdjeciami.

A tu jeszcze kilka fotek ;D
kwiatki0oc.jpg

ulubiony kran na działce
kranik2jr.jpg

taki jestem szczęśliwy gdy dorwę się do kranu ;D
kran4zg.jpg

he he myślisz, że nie wiem o co biega???
matu8ol.jpg

spojrzenie9te.jpg

buka4ni.jpg

Pozdrawiamy

Do góry