reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

czyli SAM się ubieram:)))
wilson0069kw.jpg

wilson0079xn.jpg

wilson0080au.jpg

wilson0099dy.jpg

wilson0106hr.jpg

wilson0141hs.jpg

reklama
reklama
Hej, hej

Oj ale mnie tu dawno nie było
A tu tyle miłych słow skierowanych pod adresem mojego Smerfa. Dziękuję ::)
Musiałam też zmienic nick na Beatka25 bo nie wiem dlaczego ale z Beatka24 któregoś dnia mnie wykopało i już sie zalogować nie mogłam. Sprawa do dziś nie została wyjaśniona :mad:
Cieszę sie bardzo, ze Wam się zdjecia z różą podobały. Zostały specjalnie zrobione przez moją koleżankę na Dzień Babci i Dziadka. Dziadkowie byli wniebowzięci gdy dostali kartki z tymi własnie zdjeciami.

A tu jeszcze kilka fotek ;D
kwiatki0oc.jpg

ulubiony kran na działce
kranik2jr.jpg

taki jestem szczęśliwy gdy dorwę się do kranu ;D
kran4zg.jpg

he he myślisz, że nie wiem o co biega???
matu8ol.jpg

spojrzenie9te.jpg

buka4ni.jpg

Pozdrawiamy

Do góry