reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków

Jejciu!!! Jakie słodkie te Wasze golaski-bobaski!!!!
Cudeńka!!!!

A to nowe zdjęcia mojej małej buntownicy w kąpieli i po kąpieli...

reklama
mamy trochę zaległości.
ale juz nadrabiamy.
no to jak to było z tatą?
od początku...
1 dzionek
zt34tm.jpg

2 dzionki
zt26ao.jpg

5 dzionków
zt117zy.jpg

2 tygodnie
zt125zr.jpg

ztat199nn.jpg

1 miesiąc
ztat17jf.jpg

zt148wu.jpg

3 miesiące
zt156hi.jpg

4miesiące
zt167qn.jpg

zt190qh.jpg

5 miesięcy
zt109bo.jpg

zt91ju.jpg

6 miesięcy
zt80ol.jpg

zt75dz.jpg

zt66ae.jpg

ztat210up.jpg

zt51ug.jpg

zt43xz.jpg

7 miesięcy
zt209gb.jpg

zt174au.jpg

10.04.05
zt18yz.jpg

8 miesięcy
ztata220ut.jpg

cdn:))

Na poczatku chcialam powiedziec/napisac,ze Wasze dzieci zachowuja sie calkiem kulturalnie ...hihih a moja Zuzi...

wchodze sobie do kuchni,bylo to jakies 15 minut temu i co widze ;D

STRASZNIE DZIECKU PIC SIE CHCIALO,NIE MIALA SIL,BY SIEGNAC PO KUBECZEK HIHIHI

JESZCZE SIE OBLIZALA NA KONCU ;D

Ja normalnie nie wiem co z tej mojej dziewczynki wyrosnie ::) Zuzi tez lubi pic prosto z talerza ;D a nikt po za Zuzia w domu tak nie robi..hihhi

Pozdrawiam

reklama
Do góry