reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Cytryna, Malutka - o kurcze podobne sa do siebie faktycznie. Tylko inne wloski. Najbardziej podobna jest Aneczka na zdj nr 2,3,4 jakbym widziala moja corke:-D:-D:-D Podobne bo w tym samym klimacie chowane :cool:

Sciagne wiecej fotek z aparatu to wstawie...

reklama
Hehe, Malutka dobre to zestawienie! Dalabym sobie wmowic ze to to samo dziecko:D
A Fifi super elegancki! I w tym niebieskim wdzianku taki fajny jak sprzed lat:)
I faktycznie takie czupryniaste dzieciaczki sa bezbledne, zwlaszcza jak maja ciemne wloski, to to sie tak bardzo w oczy rzuca:D Slodziachne sa!
Misia, swietne zdjecie na kartki wielkanocne dla rodzinki! Jejciu moj Maxio to by chyba brutalnie potraktowal takie kurczakczki sadzac po tym jak psa "mietosi":D
Karolina, ale Stella do ciebie podobna!:) Na bank ma Twoje oczy! W ogole sliczna dziewczynka!

oj Wiktor też... jak leżał na plecach a kurczak mu chodził po brzuchu
to jak złapał mało głowy nie urwał...
:sorry2:

Ale te nasze dzieciaczki rosną i wszystkie nie sposób wymienić, ale oglądam Was i oczy się cieszą, bo wszystkie takie słodziaki że hej. My też chcemy być w tym przeuroczym towarzystwie, więc wstawiamy parę fotek.
DSCF3998.jpgDSCF3981.jpgDSCF3979.jpgDSCF3943.jpgDSCF3999.jpgDSCF3996.jpg2012-03-18 15.20.20.jpg2012-03-18 14.18.55.jpg2012-03-18 14.51.12.jpg

jewcia, Twoja juz tak pewnie siedzi, super!
Zdjecie z noga w buzi rewelacja. Szkoda, ze u nas takich widokow nie ma;-)
I super czooorne oczyska ;-)

Jakie cudeńka :-D piękne Dzieci mamy :tak:
nie jestem w stanie wszystkiego skomentować bo długo mnie nie było
ale napatrzeć się nie można :-)

reklama
Ja chce jeszcze coś pokazać
z dzisiaj :-)

100_9005.jpg100_9000.jpg100_9003.jpg

jeszcze nie tak ładnie i pewnie jak u Jewci ale robimy postępy :tak:

Najlepsze Wiktor i jego kumpel owca :laugh2:

Do góry