reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
Przyzybela. malutka - w sumie nie pamietam juz jak wyglada Aneczka Cytryny, wiec zglaszam sie z prosba o wstawienie fotki Aneczki :p

Misia = a te kurczaki sa zywe??

Karolina - piekna fotka ze chrzcin, ja zaluje ze mam tak malo zdjec pamiatkowych:((

DSC_0344.jpgA to chrzciny mojej LAurki 25 grudnia 2011:-)

Werka kurczaki żywe
gościły u nas 10 mninut do kilku zdjęć raczej już wielkanocnych :-p
A chrzest widze tego samego dnia co Wiktor ;-)

Przyzybela. malutka - w sumie nie pamietam juz jak wyglada Aneczka Cytryny, wiec zglaszam sie z prosba o wstawienie fotki Aneczki :p

Misia = a te kurczaki sa zywe??

Karolina - piekna fotka ze chrzcin, ja zaluje ze mam tak malo zdjec pamiatkowych:((

Werka ja te zdjecia robilam miesiac po chrzcinach.Bo w samym dniu chrzcin zrobilismy pare w kosciele i wsio!
A pozniej chcialam nadrobic i tak kolejny miesiac zlecial.W ostatni momencie robilismy ,bo sukienka byla juz na styk

Misia matko kochana obłędne te zdjęcie z kurczaczkami,a księciunio przystojniacha i ten zawiadiacki uśmieszek.
Malutka WOW WOW WOW ON JEST CUDNY!!!!Matko jaki wystorojny w kamizelkę z stopy na Freda Astera sam ułozył czy mu pomogłaś???
KarolciaStellunia,ma hipnotyzujące oczy,piękna księżniczka,a pizza samkowała??

Niesamowite jak nam dzieciaki szybko i pieknie rosna! :))))

Werka, moja rzeczywiscie troszku podobna do twojej Laury jest :)

Załączniki

• 6980030711_99d736f6e8.jpg
    6980030711_99d736f6e8.jpg
    54 KB · Wyświetleń: 52
  • 6833899992_b27ecd3c44.jpg
    6833899992_b27ecd3c44.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 56
  • 6833896980_9802be5525.jpg
    6833896980_9802be5525.jpg
    35,9 KB · Wyświetleń: 53
  • 6833895540_80f3eb5aa5.jpg
    6833895540_80f3eb5aa5.jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 59
  • 6785526200_2374239522.jpg
    6785526200_2374239522.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Misia matko kochana obłędne te zdjęcie z kurczaczkami,a księciunio przystojniacha i ten zawiadiacki uśmieszek.
Malutka WOW WOW WOW ON JEST CUDNY!!!!Matko jaki wystorojny w kamizelkę z stopy na Freda Astera sam ułozył czy mu pomogłaś???
KarolciaStellunia,ma hipnotyzujące oczy,piękna księżniczka,a pizza samkowała??

Sam sobie tak położył :-D:-D

Cytryna faktycznie one do siebie podobne, jakby to siostry były :-p:-D;-)

Tak sobie pozwoliłam dla lepszego porównania ,mam nadzieję ,że się nie pogniewacie :-D
mała WerkaZobacz załącznik 449834 i mała CytrynkaZobacz załącznik 449835 ;-):-D

Ostatnia edycja:
Do góry