reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
A to moja 6cio miesieczna:-D DSC_0832.jpgDSC_0826.jpg
DSC_0842.jpgDSC_0806.jpgDSC_0664.jpgDSC_0738.jpgDSC_0751.jpgDSC_0589.jpg

oj tak niedlugo sam bedzie na tym placu zabaw szalal z kolegami ;))

Werka slodka niunia :) nie pije ci wody z wanny jak tak lezy ? :)
no i tez niezla kluska hehe podobne podbrodki ma do Nata :))

Asionku - nie pije, ale jak trzymam jej reke pod broda to ja lize albo ssie:szok::-D ale jak puszczam ja sama to ladnie sama lezy bez trzymanki, na wanience stawiam kolorowy zel i sie gapi w niego codziennie:-D:confused:

Ojjj klusunia, klusunia faldek na faldce, i wazy juz 6800g

Werka bardzo śliczne to 2 zdjęcie jak się uśmiecha w wózku.
W ogóle bardzo ładnie zrobione i taki dzieciecy uroczy klimacik :blink:

A dla 'fanów' zdjec Wiktorowych
100_9007.jpg tu psujemy drzewko :dry:
mama nakreciła cały filmik o tym ale obróconym aparatem i teraz mama nie wie jak obrócić filmik żeby bobas siedział na ziemi a nie na ścianie...:confused:

100_9020.jpg100_9021.jpg100_9019.jpg100_9024.jpg
Om-nom-nom
Łooo aparat! :shocked2:
Co tam wafel, trzeba się uśmiechnąć! :-)

PS. Mieli sobie wafelka pod pełną kontrolą dorosłych!

reklama
Ale już dorosłe te nasze dzieciaczki, Elifit pół roku fiu fiu kiedy to zleciało, a z Arusia to widzę mały amant :-D
Asionek aż miło na Was popatrzeć w taką pogodę jak dzisiaj u nas, kiedy u nas tak będzie ??:-(

Werka słodka niunia, zdjęcie z palcem w buzi przezabawne :-D I jakie uśmiechy rozdaje !!

Misia-A mój tak ostatnio brzeg cebularza lizał i bardzo mu smakowało a nie tylko mleko i jakieś papki :-)Uśmiech do aparatu zawodowy :-D

Anek to bilet już kupowaliście cały bo siedzenie osobne zajęte ??:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
Do góry