reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Lena, jaki przystojniak :-)
Maggie, Kubuś jakie minki robi na brzuszku :-)
Werka, pamiętamy.. śliczna córcia a włoski przecudne

a to my na spacerku w spacerówce
DSCF0976.jpgDSCF0978.jpgDSCF0981.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Werka pewnie,że pamiętamy, śliczna Laura,a te loczki.....ech....
Marriolcia,Oliwer się rozgląda w spacerówce,pewnie nareszcie zobaczył trochę świata,a nie tylko buzię mamy,Wy jeszcze na zimowo,a my w opalaczach na spacerze.Śliczny robaczek z Twojego Oliwerka.

Lenka, właśnie nie wiedziałam ja go ubrać, bo słoneczko świeciło ale strasznie wiało.
ale wam zazdroszczę takiego ciepełka :-)

Nie moge sie napatrzec na te dzieciaczki!! Takie slodziaki ze chetnie bym wysciskala wszystkie razem!!:-D:-D
Juz takie duze bombelki, moje dziecie juz niedlugo skonczy pol roku, jak ten czas szybko leci...

Tez nic oryginalnego nie napisze, po prostu milo oczy nacieszyc na tym watku! Wielu dzieciaczkow, to bym juz normalnie nie poznala tak sie pozmienialy:)
Wezcie mi powiedzcie, czy cos z moimi oczami nie tak, ale Laura Werki, to jak dla mnie ludzaco podobna do Cytrynowej Ani:D
Przy czym nie porownywalam fotek, tylko tak z pamieci, co moze oczy kiedys tam zarejestrowaly w glowie:)

reklama
Do góry