reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Fajna ta Twoja cora Ivi, nie wyglada na terrorystke;-)
I ile u Was stopni bo wyglada, ze juz super cieplo:tak: Zazdraszczam;-)
Bo ona slodka i wogole :-D Problem w tym ze otwiera te oczeta o 4 w nocy i poki z nia siedzisz to se gada i sie smieje, a ryczy jak tylko wyjdziesz :baffled: Sek w tym ze wszystko fajnie i wogole tylko ze mi sie chce spac :-(A u nas sloneczko , bedzie ze 20 stopni :tak:

reklama
Misia - ale ona wielkie oczy :szok: będzie rwał laski, że hej ;-)

Ati - Hania to cała mamusia ;-)taki krasnal słodki :tak:

Elifit - zdjęcie z książeczką super, jaka ma minę jakby co najmniej sam czytał :-D

Bisia - zdjęcie z grzechotką w paszczy super :-) niezła waga :tak:

Justyś - ale masz ślicznego blondaska i te oczka można się zapatrzeć ;-)

Mileczka - zdjęcie Mareczka z psem super, widać, że go pilnuję :tak:no i Ty jak fajnie wyglądasz :-D

Agnus - kawał dzidzi masz na rękach :-) fajnie wyglądacie:tak:

Marti - widać, że Ola to cała mama :-) miło Was było zobaczyć ;-)

Ivi - piękna jest, ma takie niesamowite oczy, wydaje się taka mądra i wrażliwa :tak:

Maggie - miło Was zobaczyć razem :tak: widzę, że piesek czeka żeby coś buchnąć z maty ;-) wcale nie ma odstających uszu co Ty gadasz :no: wszystkie dzieci na początku mają uszka przylegające potem to się zmienia :tak: widziałaś, zresztą kogoś z zupełnie płaskimi uszami przy głowie ;-)

Mariolcia - mały myśliciel :tak: ciągle czoło marszczy ;-)

Ivi super u was cieplutko, malutka zainteresowana podłożem ;)
maggie śliczyny szkrab i wcale nie ma odstających uszu, każde dziecko ma troche takie. Mój to ma prześmieszne uszy bo płatki ma do góry podwinięte ;)
no to my jeszcze raz ;) DSCF1008.jpgDSCF1014.jpgpół-usmiechDSCF1021.jpgDSCF1030.jpg z tatąDSCF1046.jpga tu siedzęDSCF1049.jpg

Ostatnia edycja:
u mnie to samo z siedzeniem, chwilke wytrzyma podparty, ale pozniej glowa zaczyna chodzic jak u tych pieskow co sie stawia w samochodzie :-p

Ale mnie tu dawno nie było, jej nie wymienię wszystkich bo by jednej strony zabrakło :-D
Wszystkie szkraby są przecudowne, takie to zacałowania i schrupania:tak:
Bardzo się już od siebie różnią, każde takie inne ,a jakie już mądre te wszystkie spojrzenia :tak::-)

To pokażę i Filipka :-D
100_4211.jpg100_4214.jpgDSC_0039.jpgZdjęcie2578.jpgZdjęcie2585.jpg

Tutaj jemy zupkę, a w zasadzie skończyliśmy, była tak dobra ,że michę oblizywał :-D
Na pierwszym zdjęciu zdeczka zdziwiony po tym jak się rzucił na miskę ,a zabolało, co widać na lewej skroni :-D:-D
DSC_0048.jpgDSC_0049.jpgDSC_0050.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
A tu my
Fantastyczne dzidzi ;-)

Alez sie teraz roznia te nasze brzdace :tak: A wszystkie sliczne :tak:
Oto moja na spacerku Zobacz załącznik 443014

Piękna aż dziwne że daję Ci tak popalić :tak:

tak jak obiecalam, jeszcze cos ode mnie:-)
A Ty Ivi gdzie sie na zdjeciu zapodzialas?:-pZobacz załącznik 443138Zobacz załącznik 443139Zobacz załącznik 443140Zobacz załącznik 443141
ALe słodziak i mama piękna :-D
Jak ja tu dawno nie byłam! Ale i tak coś tu spokojnie :-(
czasu nie ma pewno
tak jak u nas :sorry:

Ale na początek historyjka
jak to Wiktor dobrać się do słoiczka próbował :confused:

Zobacz załącznik 444554Zobacz załącznik 444555Zobacz załącznik 444556Zobacz załącznik 444557

I takie tam dwie nowe czapeczki
Zobacz załącznik 444560Zobacz załącznik 444561

Super zdjątka:-)

pare nowych fot ode mnie

Troche sie martwie, bo Kuba robi sie straszną bułą okrągłą i do tego zaczynają mu odstawać uszy :-pZobacz załącznik 444767Zobacz załącznik 444769Zobacz załącznik 444770Zobacz załącznik 444771

Kubuś jest przesłodki:tak:

Misia, jaki głodomorek :-)
Maggie, cudne zdjęcie z pieskiem :)

a my już wyglądamy tak.
Dajcie w końcu obiad !! :-)
Zobacz załącznik 444803Zobacz załącznik 444805
Tutaj czekamy na mecz :)
Zobacz załącznik 444806
Zobacz załącznik 444808
:)))))))))))))))))))

jak już mówiłam księżniczka :tak:

Ivi super u was cieplutko, malutka zainteresowana podłożem ;)
maggie śliczyny szkrab i wcale nie ma odstających uszu, każde dziecko ma troche takie. Mój to ma prześmieszne uszy bo płatki ma do góry podwinięte ;)
no to my jeszcze raz ;)Zobacz załącznik 445166Zobacz załącznik 445167pół-usmiechZobacz załącznik 445168Zobacz załącznik 445169 z tatąZobacz załącznik 445170a tu siedzęZobacz załącznik 445171

Aruś jaki fajny i duży chłopczyk ;-)

Ale mnie tu dawno nie było, jej nie wymienię wszystkich bo by jednej strony zabrakło :-D
Wszystkie szkraby są przecudowne, takie to zacałowania i schrupania:tak:
Bardzo się już od siebie różnią, każde takie inne ,a jakie już mądre te wszystkie spojrzenia :tak::-)

To pokażę i Filipka :-D
Zobacz załącznik 445565Zobacz załącznik 445566Zobacz załącznik 445567Zobacz załącznik 445568Zobacz załącznik 445569

Tutaj jemy zupkę, a w zasadzie skończyliśmy, była tak dobra ,że michę oblizywał :-D
Na pierwszym zdjęciu zdeczka zdziwiony po tym jak się rzucił na miskę ,a zabolało, co widać na lewej skroni :-D:-D
Zobacz załącznik 445637Zobacz załącznik 445638Zobacz załącznik 445639

Filipek jest czadowy :tak:

Do góry