reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Fajna ta Twoja cora Ivi, nie wyglada na terrorystke;-)
I ile u Was stopni bo wyglada, ze juz super cieplo:tak: Zazdraszczam;-)
Bo ona slodka i wogole :-D Problem w tym ze otwiera te oczeta o 4 w nocy i poki z nia siedzisz to se gada i sie smieje, a ryczy jak tylko wyjdziesz :baffled: Sek w tym ze wszystko fajnie i wogole tylko ze mi sie chce spac :-(A u nas sloneczko , bedzie ze 20 stopni :tak:

reklama
Misia - ale ona wielkie oczy :szok: będzie rwał laski, że hej ;-)

Ati - Hania to cała mamusia ;-)taki krasnal słodki :tak:

Elifit - zdjęcie z książeczką super, jaka ma minę jakby co najmniej sam czytał :-D

Bisia - zdjęcie z grzechotką w paszczy super :-) niezła waga :tak:

Justyś - ale masz ślicznego blondaska i te oczka można się zapatrzeć ;-)

Mileczka - zdjęcie Mareczka z psem super, widać, że go pilnuję :tak:no i Ty jak fajnie wyglądasz :-D

Agnus - kawał dzidzi masz na rękach :-) fajnie wyglądacie:tak:

Marti - widać, że Ola to cała mama :-) miło Was było zobaczyć ;-)

Ivi - piękna jest, ma takie niesamowite oczy, wydaje się taka mądra i wrażliwa :tak:

Maggie - miło Was zobaczyć razem :tak: widzę, że piesek czeka żeby coś buchnąć z maty ;-) wcale nie ma odstających uszu co Ty gadasz :no: wszystkie dzieci na początku mają uszka przylegające potem to się zmienia :tak: widziałaś, zresztą kogoś z zupełnie płaskimi uszami przy głowie ;-)

Mariolcia - mały myśliciel :tak: ciągle czoło marszczy ;-)

Ivi super u was cieplutko, malutka zainteresowana podłożem ;)
maggie śliczyny szkrab i wcale nie ma odstających uszu, każde dziecko ma troche takie. Mój to ma prześmieszne uszy bo płatki ma do góry podwinięte ;)
no to my jeszcze raz ;) DSCF1008.jpgDSCF1014.jpgpół-usmiechDSCF1021.jpgDSCF1030.jpg z tatąDSCF1046.jpga tu siedzęDSCF1049.jpg

Ostatnia edycja:
u mnie to samo z siedzeniem, chwilke wytrzyma podparty, ale pozniej glowa zaczyna chodzic jak u tych pieskow co sie stawia w samochodzie :-p

Ale mnie tu dawno nie było, jej nie wymienię wszystkich bo by jednej strony zabrakło :-D
Wszystkie szkraby są przecudowne, takie to zacałowania i schrupania:tak:
Bardzo się już od siebie różnią, każde takie inne ,a jakie już mądre te wszystkie spojrzenia :tak::-)

To pokażę i Filipka :-D
100_4211.jpg100_4214.jpgDSC_0039.jpgZdjęcie2578.jpgZdjęcie2585.jpg

Tutaj jemy zupkę, a w zasadzie skończyliśmy, była tak dobra ,że michę oblizywał :-D
Na pierwszym zdjęciu zdeczka zdziwiony po tym jak się rzucił na miskę ,a zabolało, co widać na lewej skroni :-D:-D
DSC_0048.jpgDSC_0049.jpgDSC_0050.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
A tu my
Fantastyczne dzidzi ;-)

Alez sie teraz roznia te nasze brzdace :tak: A wszystkie sliczne :tak:
Oto moja na spacerku Zobacz załącznik 443014

Piękna aż dziwne że daję Ci tak popalić :tak:

tak jak obiecalam, jeszcze cos ode mnie:-)
A Ty Ivi gdzie sie na zdjeciu zapodzialas?:-pZobacz załącznik 443138Zobacz załącznik 443139Zobacz załącznik 443140Zobacz załącznik 443141
ALe słodziak i mama piękna :-D
Jak ja tu dawno nie byłam! Ale i tak coś tu spokojnie :-(
czasu nie ma pewno
tak jak u nas :sorry:

Ale na początek historyjka
jak to Wiktor dobrać się do słoiczka próbował :confused:

Zobacz załącznik 444554Zobacz załącznik 444555Zobacz załącznik 444556Zobacz załącznik 444557

I takie tam dwie nowe czapeczki
Zobacz załącznik 444560Zobacz załącznik 444561

Super zdjątka:-)

pare nowych fot ode mnie

Troche sie martwie, bo Kuba robi sie straszną bułą okrągłą i do tego zaczynają mu odstawać uszy :-pZobacz załącznik 444767Zobacz załącznik 444769Zobacz załącznik 444770Zobacz załącznik 444771

Kubuś jest przesłodki:tak:

Misia, jaki głodomorek :-)
Maggie, cudne zdjęcie z pieskiem :)

a my już wyglądamy tak.
Dajcie w końcu obiad !! :-)
Zobacz załącznik 444803Zobacz załącznik 444805
Tutaj czekamy na mecz :)
Zobacz załącznik 444806
Zobacz załącznik 444808
:)))))))))))))))))))

jak już mówiłam księżniczka :tak:

Ivi super u was cieplutko, malutka zainteresowana podłożem ;)
maggie śliczyny szkrab i wcale nie ma odstających uszu, każde dziecko ma troche takie. Mój to ma prześmieszne uszy bo płatki ma do góry podwinięte ;)
no to my jeszcze raz ;)Zobacz załącznik 445166Zobacz załącznik 445167pół-usmiechZobacz załącznik 445168Zobacz załącznik 445169 z tatąZobacz załącznik 445170a tu siedzęZobacz załącznik 445171

Aruś jaki fajny i duży chłopczyk ;-)

Ale mnie tu dawno nie było, jej nie wymienię wszystkich bo by jednej strony zabrakło :-D
Wszystkie szkraby są przecudowne, takie to zacałowania i schrupania:tak:
Bardzo się już od siebie różnią, każde takie inne ,a jakie już mądre te wszystkie spojrzenia :tak::-)

To pokażę i Filipka :-D
Zobacz załącznik 445565Zobacz załącznik 445566Zobacz załącznik 445567Zobacz załącznik 445568Zobacz załącznik 445569

Tutaj jemy zupkę, a w zasadzie skończyliśmy, była tak dobra ,że michę oblizywał :-D
Na pierwszym zdjęciu zdeczka zdziwiony po tym jak się rzucił na miskę ,a zabolało, co widać na lewej skroni :-D:-D
Zobacz załącznik 445637Zobacz załącznik 445638Zobacz załącznik 445639

Filipek jest czadowy :tak:

Do góry