reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

dziewczyny przesłodziachne te dzieciaczki macie :)

mój tez 5kg waży ;) i odloty też ma nieziemskie :-) oczami wywraca, wzdycha, czasem jęknie jak mu się coś przyśni.. a jak coś bardzo złego to potrafi takie buuuuuuu zrobić :-D i ustami wywija :-D:-D:-D albo wywali dolną wargę jak murzynek albo wciągnie ;) z mężem się zastanawiamy czyje on ma usta, bo normalnie wyglądają jak moje a jak wciągnie wargę to jak jego.. i bądź tu mądry :-D:-D:-D

no maluszki coraz fajniejsze i kumate sie robia :) moj czasami takim spojrzeniem lobuza na mnie sie gapi i sle usmieszki spod cyca , ze wymiekam hehe lobuz maly :)
widze twoj tez juz niezly puca sie zrobil :) dobrze wiedzeic , ze nie tylko moj taki pucek hehe

przeslodka :)

monysia, ślicznie córa wygląda i ma już ładną czuprynkę:)

a ja wstawiam kilka naszych aktualnych fotek:)
Zobacz załącznik 406978na pierwszym spacerku:)
Zobacz załącznik 406979Zobacz załącznik 406981 moja kochana Antosia w 4 tyg. swojego życia

slicznosci male :) piekny kolor wozka !!

rewelacyjne sa !! i jakie maja ciuszki super :))

mój mały łobuz

no minki ma niezle hehe

przeslodka :)

reklama
dziewczyny wasze dzieciaczki są cudne...wszystkie obejrzałam....słodziaki....ahh nie mogę uwierzyć że to już tak zleciało...pamiętam jak pierwsza byłam na wątku październikowym i czekałam na was mamuśki :D.....
GRATULUJĘ WAM Z CAŁEGO SERDUSZKA!!! :D

sivi....myślę że Jaś po mamusi będzie blondynkiem z brązowymi oczkami....a Jula po tatusiu szatynką z zielonymi :) ale zobaczymy....:)

na jednym ze zdjęc mały odlot po jedzonku haha

Załączniki

• P1020024.jpg
    P1020024.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 38
  • P1020029.jpg
    P1020029.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 32
  • P1020031.jpg
    P1020031.jpg
    21,5 KB · Wyświetleń: 27
  • P1020032.jpg
    P1020032.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 29
anek jaki uśmieszek sliczny :-D moja też zaczęła się już częściej uśmiechać i nawet pierwszy gugającoprzypominający dźwięk wczoraj z siebie wydała. Muszę i moją upolować jak się śmieje

reklama
Do góry