reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Atram nie moge si napatrzeć na usteczka tego Twojego skarba :) Piekne normalnie :) Widać że lubi kąpiele. Mój też ma kolki, też lubi sie kąpać ale wrzask zaczyna sie przy myciu główki.

Ati śliczna Twoja córeczka :) Na zdjęciu troszke podobna do mojego dziecięcia w fazie "oglądam świat" :-)

A tu moja buła nyna na klacie tatusia, dalej jeden z pierwszych uśmiechów :)
Zobacz załącznik 406325Zobacz załącznik 406326Zobacz załącznik 406327

Mileczka ja już Ci kiedys pisałam,że mi Twój Mareczek przypomina moją Hankę :-D

reklama
Filipek po skończonym miesiącu :-)
Zobacz załącznik 406001Zobacz załącznik 406002Zobacz załącznik 406003Zobacz załącznik 406004
Jeden z pierwszych uśmiechów do mamy :-D ciężko tak zrobić zdjęcie gdy się śmieje, teraz ledwo ,ledwo ale się udało :-D
No i ładnie przybiera na wadze, 3-go miał już 5280g :tak::-D

jej jakie slodziak i ma super butki ;)))
ladnie przybiera :)

21j3kzn.jpg

lezy jak moj hehe , tez w wodzie sie uspakaja , ale najlepiej to na przewijaku , jakas miloscia do niego wielka pala hehe
slodziak !!

sliczne obie jestescie :))

A tu moja buła nyna na klacie tatusia, dalej jeden z pierwszych uśmiechów :)
Zobacz załącznik 406325Zobacz załącznik 406326Zobacz załącznik 406327

jej jaka slodka :) pierwsza fota super !

Mileczka jaki cudak :-D śliczny jest, uśmiech boski :-)
a ta bluzeczka czy body chyba też musimy takie sobie fundnąć bo są słodkie :tak:

Atram moja też ma takie odloty :-Dnajfajniejsze jest jak oczami przewraca :-D
albo chciałaby je otworzyć a tu się nie da :-D

dziewczyny przesłodziachne te dzieciaczki macie :)

mój tez 5kg waży ;) i odloty też ma nieziemskie :-) oczami wywraca, wzdycha, czasem jęknie jak mu się coś przyśni.. a jak coś bardzo złego to potrafi takie buuuuuuu zrobić :-D i ustami wywija :-D:-D:-D albo wywali dolną wargę jak murzynek albo wciągnie ;) z mężem się zastanawiamy czyje on ma usta, bo normalnie wyglądają jak moje a jak wciągnie wargę to jak jego.. i bądź tu mądry :-D:-D:-D

Załączniki

• DSCF0008.jpg
    DSCF0008.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 85
  • DSCF9973.jpg
    DSCF9973.jpg
    12,7 KB · Wyświetleń: 79
  • DSCF9983.jpg
    DSCF9983.jpg
    24,1 KB · Wyświetleń: 87
  • DSCF9987.jpg
    DSCF9987.jpg