reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
Elifit jaki piekny usmiech :D! Mój sie tylko krzywi ;)

Mój Marek i jego dwa tygodnie :): IMG_8197.jpgIMG_8186.jpgIMG_8145.jpgIMG_8149.jpg

Atram śliczny a jaki dojrzały z wyglądu :-)
elifit boski ten Twoj synek, minka niesamowita, normalnie sie zakochałam :-D
mileczka89 śliczności!Na tym pierwszym zdjęciu przypomina mi moją Hanię :-)
malutka2326 jakie cudowne włoski ma Twój przystojniak! :-)

Reszta też przesłodka, ale nie mam już tyle czasu aby o kazdym z osobna :-)

Dla mnie niesamowite jest to, że Wasze dzieciaczki zaraz po porodzie tak ślicznie wyglądają. Moje dzieci były spuchnięte i czerwone i dopiero po ok 3-4 dniach zniknęły ślady porodowego zmęczenia z ich buziek. Obie się bidulki przy porodzie namęczyły.

To są zdjęcia 2-tygodniowej Marysi
DSC_0107.jpg

Ostatnia edycja:

slodziak z niego !! i ten usmieszek ;)

pieknosci twoj Mireczek :)

Dla mnie niesamowite jest to, że Wasze dzieciaczki zaraz po porodzie tak ślicznie wyglądają. Moje dzieci były spuchnięte i czerwone i dopiero po ok 3-4 dniach zniknęły ślady porodowego zmęczenia z ich buziek. Obie się bidulki przy porodzie namęczyły.

Zobacz załącznik 403757Zobacz załącznik 403763

oj tak na forum wyjatkowe pieknosci mamy :)
twoja coreczka sliczna rowniez !! :)

Zobacz załącznik 403774
Moja Martynka 2 tygodnie ma już

slodka :) a jaka ma opaseczke super !

reklama

Mały piękniusi a z Ciebie śliczna Mamusia :tak:

Elifit uśmiech cudowny, to jest takie słodkie gdy Dziecie się uśmiecha :-D

Elifit jaki piekny usmiech :D! Mój sie tylko krzywi ;)

Mój Marek i jego dwa tygodnie :):Zobacz załącznik 403644Zobacz załącznik 403645Zobacz załącznik 403646Zobacz załącznik 403647

może i krzywi ale i tak słodko :tak: cudne minki a jaki fajny kombinezonik misiaty ;-)

Zobacz załącznik 403774
Moja Martynka 2 tygodnie ma już

śliczna :-D a ta opaska jaka słodka :-)

Zobacz załącznik 403757Zobacz załącznik 403763

moje też były pobielałe, potem zaczerwienione i podpuchnięte
ale to co i tak były słodkie :-p
a Marysia słodziutka :tak: a i Mamuśka też ładnie wygląda :tak:;-)

Do góry