atram81
Fanka BB :)
elifit mega smieszek :-):-)
cudne mamy te dzieciaczki nie ma co
)))))))))))))))
cudne mamy te dzieciaczki nie ma co
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
mój śmieszek![]()
Mój Marek i jego dwa tygodnie:Zobacz załącznik 403644Zobacz załącznik 403645Zobacz załącznik 403646Zobacz załącznik 403647
Dla mnie niesamowite jest to, że Wasze dzieciaczki zaraz po porodzie tak ślicznie wyglądają. Moje dzieci były spuchnięte i czerwone i dopiero po ok 3-4 dniach zniknęły ślady porodowego zmęczenia z ich buziek. Obie się bidulki przy porodzie namęczyły.
To są zdjęcia 2-tygodniowej Marysi
Zobacz załącznik 403757Zobacz załącznik 403763
Zobacz załącznik 403774
Moja Martynka 2 tygodnie ma już
mój śmieszek![]()
Elifit jaki piekny usmiech! Mój sie tylko krzywi
Mój Marek i jego dwa tygodnie:Zobacz załącznik 403644Zobacz załącznik 403645Zobacz załącznik 403646Zobacz załącznik 403647
Zobacz załącznik 403774
Moja Martynka 2 tygodnie ma już
Dla mnie niesamowite jest to, że Wasze dzieciaczki zaraz po porodzie tak ślicznie wyglądają. Moje dzieci były spuchnięte i czerwone i dopiero po ok 3-4 dniach zniknęły ślady porodowego zmęczenia z ich buziek. Obie się bidulki przy porodzie namęczyły.
To są zdjęcia 2-tygodniowej Marysi
Zobacz załącznik 403757Zobacz załącznik 403763