reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
Teraz ja , znaczy my :-)

To ze szpitala, a to z kotem można się domyśleć że już z domu :-p
no i to z kocykiem z niebieską lamówką to pierwsze godziny w domku =]

Załączniki

• 100_7484.jpg
    100_7484.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 94
  • 100_7470.jpg
    100_7470.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 90
  • 100_7474.jpg
    100_7474.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 96
  • 100_7518.jpg
    100_7518.jpg
    20,7 KB · Wyświetleń: 92
  • 100_7520.jpg
    100_7520.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnia edycja:
Ilonka, slodziulki spioszek!:)
Anek widze ze szalejesz ze strojeniem corci:) W koncu mamy dziewczynek moga sobie na to pozwolic;)
Malutka, Filipek nawet tatusiowym cycem nie gardzi:D Na malego rozrabiake wyglada na tej drugiej fotce, bo z tatusiem to jak aniolek:D
Misia, ale fajna mine ma Wiktorek na tej pierwszej fotce!:) Fajnuisi chlop! I widze ze kocina juz sie zaprzyjaznila z nowym czlonkiem rodziny:)

Ale śliczności same, napatrzeć się nie idzie!!! Sama słodycz tu na naszym wątku :-D

Wstawiam jeszcze takie ,a co :-D:-D:-D
Zobacz załącznik 402467
Za wszystko inne zapłacisz kartą Mastercard :-D
Tak twardo spali ,że nawet ich flesz nie ruszył :-D
Zobacz załącznik 402469

Ale słodkie zdjęcie :-)

Mam już 2 tygodnie i 4 dni

Jejciu! zerknęłam najpierw na to w khaki i myślałam że to chłopczyk!! potem mi sukienka mignęła i zgłupiałam :-D śliczna strojnisia

Teraz ja , znaczy my :-)

To ze szpitala, a to z kotem można się domyśleć że już z domu :-p
no i to z kocykiem z niebieską lamówką to pierwsze godziny w domku =]

:-D:-D:-D to pierwsze jest genialne!!! :-D:-D:-D mina bezcenna :-D

reklama
lalunie przecudne macie dzieciaczki, boskie saaaaaaaaaaaaaaa!!!!
wszytskie razem i kazde z osobne

ja obiecuje ze od przyszego tyg bede na forum regularnie, ale poki co nie dam rady, bo mam siostrzyczke jezcze do koncza tyg i nie moge jej zaniedbywac

macie tutaj aktualizacje ode mnie :)
moj slodki żabol

4j3ujl.jpg

33yhriq.jpg

i5vgav.jpg

5xmdw.jpg

Do góry