reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

reklama
agnus, sama slodycz:-)

Nikitka w takim razie moga sobie z moim raczki podac, moj jak tylko zapada zmrok przeistacza sie w terroryste i nie daje mamie spac wogole ...
2vd0iyx.jpg

No to musimy miec ich na oku! Diabły małe. Atram jakie ma cudne usteczka i wieeelkie oczy. Cud, miód. No i fotogeniczny po mamusi. :)

Mając 1,5 h przewy od płaczu szybciutko wskakoczyłam na forum i pierwsze co rzuciłam sise na zdjęcia naszych dzieciątek. No wię musze krótko podsumować cholernie udane te nasze październikowe maluchy! :-)

a to mój synek :). Na zdjęciu wygląda rozkosznie w rzeczywistości to mały terrorysta! :-)

Chyba nasze dzieci mają coś wspólnego... Mój też stawia cąły dom na nogi :) Śliczny ten Twoj synalek!

agnus, sama slodycz:-)

Nikitka w takim razie moga sobie z moim raczki podac, moj jak tylko zapada zmrok przeistacza sie w terroryste i nie daje mamie spac wogole ...
2vd0iyx.jpg

Oj ten Dejwid to bedzie rwał lachony :D A biedna matka bedzie odganiać tłumy dzikich fanek spod mieszkania :-)

Herbata śliczne maleństwo!!!

ivi link nie działa :-(
Atram nie moge się napatrzeć na tego twojego przystojniaka!
herbata śliczna niunia
nikitka ale jaki słodziutki ten terrorysta :-)

Anek śliczna ;-):-D a ta panterka urocza :tak:

Ja może też wreszcie pochwale się moją dzieciną :-p
Od szpitala i w miarę upływu czasu ...
DSC00115.jpgDSC00145.jpgDSC00154.jpgDSC07575.jpgDSC07579.jpgDSC00151.jpgDSC00156.jpgDSC00163.jpgDSC00159.jpg

reklama
Do góry