reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

Marti, ale Ola duzaaaa sie wydaje :-) Ile wazy? Oczka ma chyba po Tobie. W ogole kogos znajomego mi przypominasz, tylko nie wiem kogo;-)
Agnus, Twoj tez kawal chlopa:tak:
Fajnie Was 'poznac' dziewczyny:-) I oczywiscie wczesniejsze mamy ze zdjec rowniez;-)
Ja tez na dniach cykne sobie jakas fote i wstawie:rofl2:

reklama
Justyś jakie on słodkie "ździwko" robi :-D Ja swojego na razie oswajam z łazienką, jak tylko tam wejdziemy to jest cisza i podobna mina, za jakiś czas może znowu spróbuję kąpieli w wannie, ostatnim razem był taki ryk że uszy puchły!!
Mileczka fajna opiekunka/opiekun do dziecka, ile bierze za h??:-)

Agnus
słodki misiaczek z małej, a jakiego ma czupura fajnego:-D:-D

Marti śliczną masz kruszynę, oczka błękitne jak u mamy :tak:

Alez sie teraz roznia te nasze brzdace :tak: A wszystkie sliczne :tak:
Oto moja na spacerku giulia.jpg

Justyś ślicznie Ci w tej fryzurze, no i kąpiel na głębinach w bezpiecznych ramionach taty,super.
Mileczka ,Maro cud, miód, malina, Ty również.
Agnus faktycznie duża już ta sodka Martynka.
Marti śliczna Ola, mamusia też bardzo fajna:tak:.
Ivi ta twoja córcia taka słodka i wygląda na bardzo pogodną, kochana niunia.

Justys Antos jaki juz duzy. widac lubi wode :) uroczy
Mileczka ladna z Ciebie mamuska, a Marko jaki kochany
Agnus ladne zdjecia. slodkie bobo ;-)
Marti slodka Twoja Ola i piekna oczka :-D
Maggie nie powiedzialabym po zdjeciach Kuby ze to taka maruda jak moja cora :-p do twarzy Ci z dzieckiem :cool2:
Ivi perelka przesliczna. Jeszcze zeby tak ladnie spala jak ladnie wyglada

Ha ha herbatko, to by osmy cud swiata byl wtedy.. i nie ze jestem jej mama, o nieee.. (smiejemy sie z babci, bo ona zawsze mowi - ''nie, ze jestem babcia, ale Giulia najpiekniejsza na swiecie, ale nie, ze jestem babcia'' :-D lub ewentualnie ''nie, ze jestem mama, ale moi synowie byli najladniejsi..'' :-D:-D)

reklama
Maggie- mój labrador "Oskar" nie siedziałby tak grzecznie przy zabawkach i małej :szok: musiałabym mu matę chyba z gęby wyciagac wczoraj zajumał mi kocyk małej z wózka i ganiałam go po podwórku :wściekła/y:

Do góry