reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych maluszków :)

mamadavidka śliczne fotki!
meggie maruder nie maruder, ale kochany rozkoszek.
Misia księciunio jest boski, a z tą książeczką super wygląda.
Ati no i Haneczka chrześcijanka, ślicznie wygląda.
Asionek ale super te fotki, no i zazdroszczę pogody, tak fajnie sobie leżycie...
elifit no Twój szkrab szybko zaczyna edukację, super to zdjęcie wyszło, no i uśmiech rozbrajający.
Bisia uroczy szkrab , z misiem przesłodko.

reklama
Jak już kiedyś mówiłam piękne mamy te Nasze pociechy:-)

Antek ma już 5 miechów :tak:

2222.jpg3333.jpg1111.jpg

Księciunio jest ju taaaaaaki duży! Strasznie dawno go nie widziałam :) Zmienił się przystojniak :)

asionek ,Misia-a ,anek, jagmar, maggie oraz Atram - śliczne Wasze dzieciaczki widać,że rosna jak na drożdzach i coraz mądrzejsze.

A oto moja Hania w dniu chrztu św z moja mamą oraz zdjęcie gdzie jestem ja i mój mąż - to ten brodaty ;)

Zobacz załącznik 441446Zobacz załącznik 441447

Jaka Haniusia jest słodziuchna! Śliczna opaska! Pięknie wyglądacie!

dziewczyny przeboskie rosną dzieciaczki, ciekawe świata, każde inne, każde piękne :) uwielbiam je oglądać, szkoda że się nie poznają :(

to my:Zobacz załącznik 441466Zobacz załącznik 441467tez naukowo ;)Zobacz załącznik 441468i poważna mina ;)

OOOO! Jest i mój idol :D Jego uśmiech za każdym razem mnie rozwala na łopatki :)

Jak już kiedyś mówiłam piękne mamy te Nasze pociechy:-)

Antek ma już 5 miechów :tak:

Zobacz załącznik 442612Zobacz załącznik 442613Zobacz załącznik 442614

Jak już pisałam na fb wyglądasz pięknie! Ogromna zmiana :) Antoś cały tata! Widać, że wśród wód też dobrze się czuje. Pewnie też po tacie ;) Śliczni jesteście!

Asionek och jaka Ty piękna! Och jakiego masz fantastycznego syna! Och jak tam macie fajnie na tym kocyku :D:D:D Zazdraszczam :D

I mój Marek :
IMG_9836.jpgIMG_9862.jpgIMG_9923.JPGIMG_9789.jpg

o widzę że Antoś już się kąpie w dużej wannie? mój też chce Antosie zacząć w wannie kąpać ale mi to nie pasi bo nie na mój kręgosłup takie schylanie
niezłe zdjęcie Marka z psem, dużym psem:)

Laski, fajny pomysl na wklejanie zdjec gdzie Wy tez jestescie :tak:
Dawajcie wiecej:-)
Ciekawa jestem jak wygladacie :tak:

Basia ten twój bobas to już chyba ładnie waży, bo Antosia przy nim to chudzina:)

też miałam spytać ;-)

Dzisiaj na ważenie przed szczepieniem wyszło 8400 ;)

WoooW super !!! ślicznie wyglądacie, słodki jest :tak:

ślczny, takie mądre spojrzenie a z tym psem to w ogóle wymiata,
no a Mamuśka też superdziewczyna :-D

reklama
Do góry