reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

A to my testujemy nowe nosidełko.

Miranda fajnie to uszyłaś - świetne kolorki, ale chyba nie dobrze to wiążesz...
Moim zdaniem Jagódka powinna bardziej do ciebie przylegać a nie tak zwisać - będzie tobie i jej wtedy wygodniej, i raczej nie obwiązuj jej dodatkowo pasami tylko skrzyżuj pod pupą. Ten panel powinien jej sięgać prawie do karku...

Nie wiem jak to mam wytłumaczyć więc podam linka Jak dopasować MT? - prośba o porady tam jest sporo zdjęć dzieci noszonych w MT.

reklama
Zylcia dzięki za rady i linka, faktycznie teraz widzę że to się powinno wiązać niżej, choć widziałam na innych instrukcjach właśnie żeby w pasie dziecka, ale niżej wydaje mi się wygodniej.;-) No właśnie ten panel jest duży i jak mi Małż pomagał wsadzać, to wychodzi w połowie główki mniej więcej, ale sama sobie nie potrafie tak wsadzić, dodam że koleżanka pstrykała a jej nie prosiłam o pomoc w zakładaniu. Trzeba wypraktykować to wkładanie, no i mam w planach doszycie kapturka tak w wolnym momencie.

konkretnie to szwagierka mojej koleżanki :-)

kiedyś mi to podesłała ale ja do prac ręcznych nawet 2 lewych rąk nie mam więc...no ale pamiętałam o tym i może komuś innemu się to przyda ;-)

Anet ale Kropa to aparatka - wszędzie będzie!

Zulejka jaka fajna Tosia:) no i w tej chusteczce to taka prawdziwa Tosia!!! i chyba do siostry podobna czy mi się wydaje?

Miranda mei tai pierwsza klasa!!! no i modelki takie fajne:) Mei taie szyte na zamówienie (tzn wzór na zamówienei) to koszt 160 zł ale przedziały cenowe rózne-luknijcie na allegro, ja odkupiłam od koleżanki ona właśnie na zamówienie kupowała
wiązania Instrukcja Mei Tai - LennyLamb.com
my jeszcze z tyłu nie próbowaliśmy ale własnie na urlop się szykujemy żeby wypróbować!

reklama
Miranda- serio sama uszylas to nosidelko? no super! Jagodzie widac sie podoba
Tosia ślicznie ząbalki prezentuje, fajniusia bardzo !

a tu Adas ze swieżym guzem

i Adas Diabełek :-)

Ostatnia edycja:
Do góry