reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

Ninka jest przeurocza a na zdjęcie z tatusiem nie mogę się napatrzeć!!! super jest
ale ja i tak nadal widzę w niej podobieństwo do mamusi ')

reklama
Nie no tu trzeba zaglądać częściej!
Chłopaki są fantastyczni! Ja nie wiem dziewczyny jak wy ich obcym babą oddacie bo ja bym już nie dała!!!
Nawet takiego rogatego Adasia! Za żadne skarby świata!

A Ninka rewelacyjna:))) Zwłaszcza jak tatę całuje! A mama to szprycha i już!

Adaś - oczy pięęęęekne - laski będą się nich topiły!!! Matka, bój się:-)

Bartuś boski:) A jakie super ciałeczko ma.. Boże jak ja Wam zazdroszczę tych fałdeczek do całowania:zawstydzona/y::tak: Na tym zdjęciu, na którym kuca, zawodnika sumo mi przypomina:-) Gotowy do ataku:tak:

Ninka, piękna, no i ten całus z tatą. Cudne sa takie chwile:)

Dwa dni temu wybraliśmy się z Franiem "w góry" (to tylko Szklarka, więc te góry to na zdjęciu ino), matka ryzykując życie swoje i dziecka wlazła na kamole w rzece:

ZE0fvvPz8V47XN0YYX.jpg

No i OCZYWIŚCIE musiała być pamiątka z wypadu..:szok::tak: Nata kupiła sobie tabliczkę "Tu rządzi Natalia" a Frankowi wybrała taką:

a0TWxEU3t275HgAjwX.jpg

Prezes pokazuje, ze mu się podoba:-):tak:

Tabliczki wiszą juz na drzwiach do pokoi...:)

reklama
Do góry