reklama
izabela...
Fanka BB :)
Ninka najbardziej mi się podoba z soczystym buziakiem ale na innych zdjęciach też wyszła super ;-)
andariel
mama super dwójki :]
ojej, dzięki kobitki, ale miłe jesteście
Mewa29
mama Adama
ale słodki całus daje Ninka tacie, rozpłynąć się można :-)
Efe1980
Sierpniowa mama Gabrysi
Nie no tu trzeba zaglądać częściej!
Chłopaki są fantastyczni! Ja nie wiem dziewczyny jak wy ich obcym babą oddacie bo ja bym już nie dała!!!
Nawet takiego rogatego Adasia! Za żadne skarby świata!
A Ninka rewelacyjna)) Zwłaszcza jak tatę całuje! A mama to szprycha i już!
Chłopaki są fantastyczni! Ja nie wiem dziewczyny jak wy ich obcym babą oddacie bo ja bym już nie dała!!!
Nawet takiego rogatego Adasia! Za żadne skarby świata!
A Ninka rewelacyjna)) Zwłaszcza jak tatę całuje! A mama to szprycha i już!
basia1807
mama trzech skarbów
cudne chlopaki, dziewczyny i mamy
MALINKA2109
Fanka BB :)
Ninka ślicznie wygląda jak słodko śpi!!A ten całus super!!!
FraniowaMama
mama Natalki i Frania
Adaś - oczy pięęęęekne - laski będą się nich topiły!!! Matka, bój się:-)
Bartuś boski A jakie super ciałeczko ma.. Boże jak ja Wam zazdroszczę tych fałdeczek do całowania Na tym zdjęciu, na którym kuca, zawodnika sumo mi przypomina:-) Gotowy do ataku
Ninka, piękna, no i ten całus z tatą. Cudne sa takie chwile
Dwa dni temu wybraliśmy się z Franiem "w góry" (to tylko Szklarka, więc te góry to na zdjęciu ino), matka ryzykując życie swoje i dziecka wlazła na kamole w rzece:
No i OCZYWIŚCIE musiała być pamiątka z wypadu.. Nata kupiła sobie tabliczkę "Tu rządzi Natalia" a Frankowi wybrała taką:
Prezes pokazuje, ze mu się podoba:-)
Tabliczki wiszą juz na drzwiach do pokoi...
Bartuś boski A jakie super ciałeczko ma.. Boże jak ja Wam zazdroszczę tych fałdeczek do całowania Na tym zdjęciu, na którym kuca, zawodnika sumo mi przypomina:-) Gotowy do ataku
Ninka, piękna, no i ten całus z tatą. Cudne sa takie chwile
Dwa dni temu wybraliśmy się z Franiem "w góry" (to tylko Szklarka, więc te góry to na zdjęciu ino), matka ryzykując życie swoje i dziecka wlazła na kamole w rzece:
No i OCZYWIŚCIE musiała być pamiątka z wypadu.. Nata kupiła sobie tabliczkę "Tu rządzi Natalia" a Frankowi wybrała taką:
Prezes pokazuje, ze mu się podoba:-)
Tabliczki wiszą juz na drzwiach do pokoi...
reklama
Podziel się: