reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Malinka, jak Tomcio tak patrzy tymi wielkimi oczkami, to rozpłynąć się można ehh... :-)

swoja drogą Tomasze to chyba tak mają, bo mój też nie przepuści okazji, żeby chociaż łapkę z miseczce zanuzyć i na blacie rozmaziać :confused2: :-p a potem do łazienki marsz, myjemy buzie, rączki... uszy... włosy.... :dry::-D

wszystkie dzieciaczki sa rozkoszne,a Franio jest niesamowity.....
tomeczek,jak tak codziennie zjada mamie,to ja wspolczuje....ja bym chyba zwariowala....:szok:...no ale gratuluje postepow....i az sie boja jak moja zacznie sama jesc,co to bedzie

a tu mi moja panna wlazla na piekarnik....
lipiec2010016.jpg

By anet15 at 2010-07-12

a tu jak grzecznie zjada bób....co ostatnio jest rzadkoscia,tzn,grzeczne jedzenie jest rzadkoscia
Oczywiscie bez talerzyka,bo 5 sekund by nie ustal...hi,hi....

lipiec2010019.jpg

By anet15 at 2010-07-12

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny pozwalam mu czasem jeść końcówki ale wtedy już tylko wanna i mycie wszystkiego jak u Ciebie Jakubka!hihi widocznie tak jak mówisz Tomki tak mają!!
Anet no Twoja córcia to spryciula!Gdzie tam wlazł!!!Ślicznie wcina musze mojemu dać może też zje??

Anet super ta Twoja dziewczynka ;-)
A tak w ogóle to jak Ty przyrządzasz ten bób? Bo mój mąż sobie zamarzył a ja nigdy nie gotowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I może mój Jaś też będzie tak ładnie siedział na tyłku i wcinał bo też kręcidupka z niego straszna, szczególnie przy jedzeniu...

reklama
Ślicznie Tomuś radzi sobie z jedzeniem, widzę że trzeba się uzbroić w cierpliwośc jak się u nas zacznie.
A Kropcia zdolniacha, dobrze że do środka nie wchodzi, a z bobem to dobry pomysł, może moja spróbuje, choć warzywa cały czas są ble.

Do góry