reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjecia naszych maluszkow

reklama
Malinka, jak Tomcio tak patrzy tymi wielkimi oczkami, to rozpłynąć się można ehh... :-)

swoja drogą Tomasze to chyba tak mają, bo mój też nie przepuści okazji, żeby chociaż łapkę z miseczce zanuzyć i na blacie rozmaziać :confused2: :-p a potem do łazienki marsz, myjemy buzie, rączki... uszy... włosy.... :dry::-D

wszystkie dzieciaczki sa rozkoszne,a Franio jest niesamowity.....
tomeczek,jak tak codziennie zjada mamie,to ja wspolczuje....ja bym chyba zwariowala....:szok:...no ale gratuluje postepow....i az sie boja jak moja zacznie sama jesc,co to bedzie

a tu mi moja panna wlazla na piekarnik....
lipiec2010016.jpg

By anet15 at 2010-07-12

a tu jak grzecznie zjada bób....co ostatnio jest rzadkoscia,tzn,grzeczne jedzenie jest rzadkoscia
Oczywiscie bez talerzyka,bo 5 sekund by nie ustal...hi,hi....

lipiec2010019.jpg

By anet15 at 2010-07-12

Ostatnia edycja:
Dzięki dziewczyny pozwalam mu czasem jeść końcówki ale wtedy już tylko wanna i mycie wszystkiego jak u Ciebie Jakubka!hihi widocznie tak jak mówisz Tomki tak mają!!
Anet no Twoja córcia to spryciula!Gdzie tam wlazł!!!Ślicznie wcina musze mojemu dać może też zje??

Anet super ta Twoja dziewczynka ;-)
A tak w ogóle to jak Ty przyrządzasz ten bób? Bo mój mąż sobie zamarzył a ja nigdy nie gotowałam:zawstydzona/y::zawstydzona/y:
I może mój Jaś też będzie tak ładnie siedział na tyłku i wcinał bo też kręcidupka z niego straszna, szczególnie przy jedzeniu...

reklama
Ślicznie Tomuś radzi sobie z jedzeniem, widzę że trzeba się uzbroić w cierpliwośc jak się u nas zacznie.
A Kropcia zdolniacha, dobrze że do środka nie wchodzi, a z bobem to dobry pomysł, może moja spróbuje, choć warzywa cały czas są ble.

Do góry