reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
Dzięki kochana ale wycinam wszędzie głowę,bo mam włosy jak nie powiem kto hahaha w sobotę mam nadzieję zetnę troszkę je bo wyglądam jak owca na hali

Taaaa niech nas słyszy całe miasto,że rodzimy :-Da co sobie będziemy żałowały :tak: jakoś musimy poradzić sobie z bólem a może tak źle nie będzie kochana i będziemy mówiły tylko no bolało ale nie mocno ;) Ty od razu pisaj jutro po wizycie co i jak !!! Czy Rózinka jeszcze siedzi czy chcę ujrzeć rodziców :-D

orchi pewnie ze napisze - Wam pierwszym! calej rodzinie dopiero po Was:) bardzo bym chciala, ale skad ja moge wiedziec co tej mojej Smerfetce siedzi w glowce i jakie ma plany:):):)

Kochana jak jej tam dobrze to niech sobie siedzi a jak będzie chciała to wyskoczy ;-) ja z moja gadam,że tak 20stego by mogła wyjśc ale może mi zrobić psikus i wyjść w sierpniu :-D:-D ciekawe czy to prawda z tym chodzeniem po schodach w górę i w dół jak coś polatam w wieżowcu hahha

Dziewczyny to ja już bym chyba wolała później urodzić niż po schodach latać... mieszkam na pierwszym pietrze a ledwo wchodzę... :szok: tragedia jakaś, niby dobrze się czuję ale zrobie kilka kroków to mam ochotę na ziemi usiąść!!! Także zamiast latania po schodach to ja sobie poleże i poczekam aż mały sam się zdecyduje :-)

reklama
orchi cos ty kobito ze zdjeciem zrobila ? :-D trza bylo uzyc swojej wyobrazni, tak jak ja i maqnio to robimy i przerobic buzke w paincie a nie ucinac je w polowie. Nawet syskow dobrze nie widac :-D
a tak na powaznie to juz niezly brzunio prezentujesz, a taka kruszynka z niego byla...

Do góry