reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
Dzięki kochana ale wycinam wszędzie głowę,bo mam włosy jak nie powiem kto hahaha w sobotę mam nadzieję zetnę troszkę je bo wyglądam jak owca na hali

Taaaa niech nas słyszy całe miasto,że rodzimy :-Da co sobie będziemy żałowały :tak: jakoś musimy poradzić sobie z bólem a może tak źle nie będzie kochana i będziemy mówiły tylko no bolało ale nie mocno ;) Ty od razu pisaj jutro po wizycie co i jak !!! Czy Rózinka jeszcze siedzi czy chcę ujrzeć rodziców :-D

orchi pewnie ze napisze - Wam pierwszym! calej rodzinie dopiero po Was:) bardzo bym chciala, ale skad ja moge wiedziec co tej mojej Smerfetce siedzi w glowce i jakie ma plany:):):)

Kochana jak jej tam dobrze to niech sobie siedzi a jak będzie chciała to wyskoczy ;-) ja z moja gadam,że tak 20stego by mogła wyjśc ale może mi zrobić psikus i wyjść w sierpniu :-D:-D ciekawe czy to prawda z tym chodzeniem po schodach w górę i w dół jak coś polatam w wieżowcu hahha

Dziewczyny to ja już bym chyba wolała później urodzić niż po schodach latać... mieszkam na pierwszym pietrze a ledwo wchodzę... :szok: tragedia jakaś, niby dobrze się czuję ale zrobie kilka kroków to mam ochotę na ziemi usiąść!!! Także zamiast latania po schodach to ja sobie poleże i poczekam aż mały sam się zdecyduje :-)

reklama
orchi cos ty kobito ze zdjeciem zrobila ? :-D trza bylo uzyc swojej wyobrazni, tak jak ja i maqnio to robimy i przerobic buzke w paincie a nie ucinac je w polowie. Nawet syskow dobrze nie widac :-D
a tak na powaznie to juz niezly brzunio prezentujesz, a taka kruszynka z niego byla...

Do góry