reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
Corin, hehehe!!! ,,z lekka przejadła", leżę i kwiczę;)

Alexandra mój gin zalecił przyjemniejszy sposób na przyspieszenie porodu, duuuużo seksu i pieszczoty sutków;)

psotka, no mi podczas porodu, polożna kazała draznic sutki, na rozkręcenie skurczy.. i jak widziała jak ja to delikatnie robie, to mi pokazała jak powinno sie to robić..myslalam że zdechne z bolu haha

Hehe gdzieś czytałam Dodiś,ze to właśnie jakiś związek ma:)nie wiedziałam tylko,ze tak mocno trzeba:)

Mimi, no ma, ma:) też dowiedziałam sie dopiero podczas pierwszego porodu w szpitalu:) no takie tam lekkie dotykanie to nic nie działa, trzeba dosyć "drażnić" wtedy niby przynosi to skutek:)

Och jakie sliczne wszystkie brzuszki! No juz nam niewiele pozostalo do dumnego ich noszenia...!!!

A to my w parku rozanym, 35 tydzien: H i N.jpg
pencil.png

reklama
Do góry