reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

iwonus brzusio super, ale koniecznie czekamy na fotke na stojaco:*
dodi wow pieknie, kurcze ale roznica z poprzednia fotka, naprawde uroslas. i jak to mozliwe ze nasze cukiereczki prawie tak samo duze a ja mam taki beben a Ty taki zgrabinutki :-)slicznie naprawde!!

a i wogole ostatnio bardzo sie opuscil, jak patrze na fotki z 32 tygodnia i teraz to widac roznice. pewnie to juz czas zeby brzuchu opadaly.

reklama
Iwonus brzusio rewelka tylko czekam tak jak pozostale dziewczyny na foto na stojaco:)Dodi brzusio fantastyczny ,jeju jaki duuuzy i uroczy :)Anula ,Sestinko tez cudne macie brzunie ,dla porownania i ja ktoregos dnia sie pochwale. oj lipcoweczki sie rozrastaja a niedlugo i sie zaczniemy rozpakowywac ,troszke zal bendzie tych brzuszkow ale jaka nagroda pocieszenia bendzie:)

Ostatnia edycja:
moto_0251.jpgmoto_0254.jpg
Przeprasz\am ze widac majciochy :))) hmmm i czy on naprawde jest tak nisko ten moj apartament ?

Weroniko brzunio superasny ,jestesmy na tym samym etapie prawie ze ,ale moj chyba troszke mniejszy ,wloze kiedy dla porownania,a czy nisko to trudno mi powiedziec ,u mnie to tak jest w zaleznosci od dnia z rana jakby nizej i mniejszy a popoludniu robi sie twardy czesto i jakby duzo wiekszy ,hmmm albo mi sie tylko tak wydaje ,niewiem czemu tak sie dzieje

EEEE ja tez nie wiem ale dzisiaj tez mama mi zwroicila uwage mowiac ze mam nisko brzuch :/ a ja jakos tego nie widze ... no moze troche ... nie wiem moze Waldi sie tak ulozyl ...
Tesiu czekam z niecierpliwoscia na zdjatka !!!

reklama
Do góry