reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

No to w koncu moja kolej:)

34+3

Wydaje mi sie że z przodu to on wygląda olbrzymi hehe

Załączniki

• 100_9431bbbbb.jpg
    100_9431bbbbb.jpg
    23,2 KB · Wyświetleń: 81
  • 100_9420bbb.jpg
    100_9420bbb.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 80
  • 100_9429bbbb.jpg
    100_9429bbbb.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 79
reklama
dodi łąaaaaaaaaaaaaa :szok: ale masz juz wielki, dlugo nie dawalas zdjecia dlatego tym bardziej widac roznice. SLicznyyyyyyy :*

Iwonus tez piekny brzunio, mniejszy ale swoj urok ma jak zaden inny :-)
i co do tego wzoru kwiatka na scianie, kochaaaaaaaaaaam go, przepieknie wyglada i zawsze chcialam taki miec z tym ze w hiszpanii maja dziwne zwyczaje ze scianami gdyz nie sa gladkie tylko chropowate :/ uniemozliwia to zrobienie wzoru i przyklejenia naklejek :/

Ostatnia edycja:
No ja tez zdziwiona byłam jak na te zdjęcia patrzalam:) że az tak urósł..

Iwonuś brzusio sliczny, ale nie oszukuj ;-) na leżąco zawsze mniejszy wygląda hehe

Mój z boku jakos nie wygląda aż taki wielki, a z przodu to masakra! wygląda jakby mi miał spaść na podłogę heh

A wystroiłam sie specjalnie dla Was! :-D

Dodi śliczny ten twoj brzusio nawet z przodu moj to masakra:)
Widzialam wczoraj znajoma ona to dopiero miala brzuch patrze tak na nia i se mysle ale ja to laska hehe nie ma porownania hihi ale se slodze :)az jutro sie zmierze ile mam w pasie bo pepek zaczyna mi wychodzic do wierzchu i mam podobny do ciebie dodi tak jakby spadal hehe

reklama
Do góry