reklama
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Dodiś brzusio rewelka :-) na prawde cudny i okrąglutki :-)
dodi łąaaaaaaaaaaaaa ale masz juz wielki, dlugo nie dawalas zdjecia dlatego tym bardziej widac roznice. SLicznyyyyyyy :*
Iwonus tez piekny brzunio, mniejszy ale swoj urok ma jak zaden inny :-)
i co do tego wzoru kwiatka na scianie, kochaaaaaaaaaaam go, przepieknie wyglada i zawsze chcialam taki miec z tym ze w hiszpanii maja dziwne zwyczaje ze scianami gdyz nie sa gladkie tylko chropowate :/ uniemozliwia to zrobienie wzoru i przyklejenia naklejek :/
Iwonus tez piekny brzunio, mniejszy ale swoj urok ma jak zaden inny :-)
i co do tego wzoru kwiatka na scianie, kochaaaaaaaaaaam go, przepieknie wyglada i zawsze chcialam taki miec z tym ze w hiszpanii maja dziwne zwyczaje ze scianami gdyz nie sa gladkie tylko chropowate :/ uniemozliwia to zrobienie wzoru i przyklejenia naklejek :/
Ostatnia edycja:
dodi_misia
Fanka BB :)
No ja tez zdziwiona byłam jak na te zdjęcia patrzalam że az tak urósł..
Iwonuś brzusio sliczny, ale nie oszukuj ;-) na leżąco zawsze mniejszy wygląda hehe
Mój z boku jakos nie wygląda aż taki wielki, a z przodu to masakra! wygląda jakby mi miał spaść na podłogę heh
A wystroiłam sie specjalnie dla Was!
Iwonuś brzusio sliczny, ale nie oszukuj ;-) na leżąco zawsze mniejszy wygląda hehe
Mój z boku jakos nie wygląda aż taki wielki, a z przodu to masakra! wygląda jakby mi miał spaść na podłogę heh
A wystroiłam sie specjalnie dla Was!
A
Anulka198424
Gość
Dodi śliczny ten twoj brzusio nawet z przodu moj to masakra
Widzialam wczoraj znajoma ona to dopiero miala brzuch patrze tak na nia i se mysle ale ja to laska hehe nie ma porownania hihi ale se slodze az jutro sie zmierze ile mam w pasie bo pepek zaczyna mi wychodzic do wierzchu i mam podobny do ciebie dodi tak jakby spadal hehe
Widzialam wczoraj znajoma ona to dopiero miala brzuch patrze tak na nia i se mysle ale ja to laska hehe nie ma porownania hihi ale se slodze az jutro sie zmierze ile mam w pasie bo pepek zaczyna mi wychodzic do wierzchu i mam podobny do ciebie dodi tak jakby spadal hehe
dodi_misia
Fanka BB :)
Anulka, ja sie tez tak pocieszam, jak widze kogoś większego ode mnie to takie pocieszające ;-)
reklama
Iwonuś26
spełniona mamusia!!!
Dodi sexi mama, super :-)
Dziewczynki postaram się wstawić nową fotkę obiecuję że na stojąco :-)
Dziewczynki postaram się wstawić nową fotkę obiecuję że na stojąco :-)