reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Basiek no brawo! Pięknie trzyma główkę! A jaka dumna:-)
Kamcia ale masz roześmianą kluseczkę, jak to widać gdy dziecko jest szczęśliwe:tak::-)
Młoda ale minki strzela Tymek, aktor ci rośnie :-D
Persefona widzę tu bardzo poważnego, małego mężczyznę a nad głową moje ulubione pieluszki DADA, albo jak mówi mój ojciec DODA:-p:-D
Jolek ależ mina przy jedzeniu, aż mam ochotę sięgnąć po jabłko... jak on się rozkosznie rozkoszuje:-)
Mandrzejczuk boski Antonio powala :-D:-)

A tu ja zastałam wczoraj żółwika jak tylko na moment zostawiłam purchawkę samą
zolwik.jpg

reklama
Hope słodziachna jest, poliki ma do całowania :-)a podbródek nawet większy niż u mojego Klucha:-) Proszę przekazać Jagodzi dużego buziaka od koleżanki Martynki :tak:

No więc Futrzaku chwilę później zapluła pościel :-D;-)

sliniak.jpg

daję post pod postem bo mi się nie chce załączyć fotka powyżej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Slicznie dzieciaczki są piękne :)
my tez się pochwalimy co ta JUleczka nasza juz potrafi a wiec prosze bardzo :)DSCF6245.jpgDSCF6190.jpgDSCF6286.jpg Głowa do góry idzie pieknie :), usmiechani zasypuje wszystkich pokolei,no i do buzi wszystko wkladamy :)

reklama
Do góry