reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Mandrzejczuk mały leżał tylko chwilkę, bo rodziłam przez CC i z sali operacyjnej został wywieziony w inkubatorze, a po przewiezieniu na oddział noworodkowy został z niego wyjęty :-)

reklama
Mam nadzieję, że nie 'przegapilam' zadnego maluszka! juz nie mogłam sie doczekać..żeby je zobaczyć! tyle mam zaleglosci... Ale jedno jest pewne mamy najlepsze najpiekniejsze dzieciaczki pod słońcem! ;) :tak::tak:

bra piekną masz córcie! słodka Lenka ..
aina ... kochany Jasio.. chłopak mojej Polki hihihih :**
lepi przesliczny, taki malusi..
jolek27 Igorek - mały fasolek, super zdj.u taty ;)
alex super chłopaczek z super fryzurką!
persefona piękny mały różowy szkrabik ;)
żelka Tymon jest świetny, ta minka mmmmm
sylwia aleee czadowy i ten smok z żabą !
futrzaczku śliczny Filipek!
Teeq ale model! boski
bea ale fajniusia Natalka :)
mandrzejczuk - jest cudowny, najbardziej wyczekiwany na maju hihihi
marzena słodki Twój Mateuszek!
jolka1989 piekna córa!
hope -Jagódka jest bajerancka, taka mała jagoda po prostu słodka :*
jaipur cudny Twój Aleksander!
adeczka - jaka słodka biedroneczka z małej!
MajowaMamusia słodki syneczek!

Ostatnia edycja:
Maja wspaniala ta Twoja coreczka, a Ty jak pieknie wygladasz!!!! Tak Wam zazdroszcze dziewczyny, nie chce wywolywania a moj syn taki uparty:-(

dziekuje:)
nooo aniu uparciuszek z niego maly, ale spokojnie moze zechce zobaczyc swiat w najmniej oczekiwanym momencie, oby tak bylo ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry