reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
ypra trzeba będzie ją przetestowac, bo Krzysiowi jak widac się podoba:tak: jaki uradowany
Matusia nawet minę ma w stylu- ale o co chodzi ,to nie ja, to tylko moja ręka:-D i jaki płaszczyk fiu fiu

P1080251.jpg A oto rabuś ujęcie pierwsze hi hi

i Rabuś po zdarzeniu P1080250.jpg

Och, ta Majunia, przeslodka jest Matusiu! :)
Ypra, wyobrazam sobie jaki piekny bedzie pokoik Krzysia :) a Krzysiu super radosny chlopczyk :)
Futrzaczku, nie odnioslam sie poprzednio - chlopcy sa cudowni, widac, ze sie kochaja i lubia bawic. U nas wyglada to roznie, znaczy bawia sie, ale czesto to sie konczy placzem Filipa...
Jaipur, powiem Ci, ze Junior bedzie niezly przystojniak! Ale Ty z pewnoscia to wiesz, Mamusiu ciacha... :D
Mojeszczescia super duzy chlopczyk! Czy dobrze mi sie wydaje, ze bardzo urosly mu wloski? wystaja spod czapy... a gdzie kupilas takie czadowe kozaczki?

Nadrobiłam wątek więc tak
Ypra Jaipur super chłopaki jacy duzi się zrobili
Mojeszczęścia jaki przystojniaczek
Bubbles Mój ulubieniec coraz doroślejszy się robi, no i Aleks super bratem się opiekuje:)
Matusia nie ładnie tak na dziecko kablować:tak: śliczna Majeczka:)

A to my :
SDC16126.jpgSDC16087.jpgSDC16088.jpgSDC16092.jpgSDC16097.jpgSDC16112.jpgSDC16141.jpgSDC16139.jpg

reklama
Do góry